Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στο ντέρμπι των ''Αγίων'' ο Αγ Ιωάννης νικητής 1-0 τον Αγ. Λουκά

Στο τοπικό ντέρμπι των Αγίων, ένα ντέρμπι από τα παλιά, ο Άρης Αγίου Ιωάννη κατάφερε να πάρει σπουδαία εκτός έδρας νίκη από τον Α.Ο.ΑΓ.ΛΟΥΚΑ με 1-0.
Μοιρασμένο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, με τις δυο ομάδες να προσέχουν περισσότερο τα νώτα τους. Χωρίς κάποια σημαντική ευκαιρία εκατέρωθεν, πάρα μόνο μερικά μακρινά σουτ που δεν ανησύχησαν και τους δυο τερματοφύλακες. Έτσι το ημίχρονο βρήκε τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το αποτέλεσμα στο 0-0.
Εντελώς αντίθετη εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο, με γρήγορο παιχνίδι, μεγάλες μονομαχίες και σπουδαίες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες.
Πρώτη μεγάλη στιγμή για τους φιλοξενούμενους,  όταν  γυριστό σουτ του Παναγιάρη στο 52ο λεπτό, έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Τζάνης.
Πανομοιότυπη φάση τρία λεπτά αργότερα, αυτή τη φορά για τους γηπεδούχους, αλλά το σουτ στην κίνηση  του Πομάρες πέρασε ελάχιστα έξω.
 Στο 58ο λεπτό είχαμε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Ο Παναγιάρης με ωραία κίνηση άφησε την μπάλα στον Μήτρου Ελ. και αυτός με άψογο πλασέ  έκανε το 0-1.
Από το σημείο αυτό και μετά ο Άγιος Λουκάς είχε ένα εκρηκτικό δεκάλεπτο και έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.
Έτσι στο 62ο λεπτό κεφαλιά του Κιούση, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και έξω.
 65ο λεπτό κεφαλιά του Καρατζά, προλαβαίνει και διώχνει πάνω στη γραμμή με αυτοθυσία ο Φωτιάς και 72ο λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μυτάφη, διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Γκογκορώσης.
Από εκεί και μετά η συνέχεια ανήκει κυριολεκτικά στους φιλοξενουμένους, που αν ήταν λίγο προσεκτικοί, θα μπορούσαν να πετύχουν ευρύτερο σκορ. 75ο και 84ο λεπτό ο Παναγιάρης βρέθηκε δύο φορές  τετ α τετ, αλλά τα πλασέ που επιχείρησε ήταν άστοχα και ένα λεπτό πριν το τελικό σφύριγμα της αναμέτρησης,  ο Φελέρης Π. πλάσαρε μονός του μέσα από τη μικρή περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.
  Έτσι το τελικό σφύριγμα βρήκε νικήτρια την ομάδα του Άρη Αγίου Ιωάννη, πανηγυρίζοντας μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη.