Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πρώτη ισοπαλία για τους Ωρεούς, 1-1 με την Ακαδημία Ιστιαίας (Video τα γκολ)

Τις σερί νίκες των Ωρεών έκοψε σήμερα η ομάδα της Ακαδημίας Ιστιαίας παίρνοντας την ισοπαλία μέσα στο γήπεδο του Νέου Πύργου σε έναν αγώνα που στο πρώτο μέρος,ς θα μπορούσαν οι φιλοξενούμενοι  να έχουν διπλασιάσει τα τέρματα τους.
Στο πρώτο μέρος η Ακαδημία ήταν καλύτερη, είχε την πρωτοβουλία και τις ευκαιρίες και κατάφερε να σπάσει  και ένα ακόμα ρεκόρ των  κορυφαίων της κατηγορίας: να προηγηθεί !
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν λίγο πριν την εκπνοή του  ημιχρόνου και να πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια με σκορ 1-1.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Θαν. Γουρνά πίεσε αρκετά την άμυνα της Ακαδημίας, χάνοντας τουλάχιστον τρεις φορές την ευκαιρία να βρει τα δίχτυα του Καρατσόλια.
Τελικά αν και είχε την πρωτοβουλία, δεν κατάφερε να βρει στόχο και έτσι υποχρεώθηκα στην  πρώτη της ισοπαλία, παραμένοντας όμως στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης με 25 βαθμούς, 2 περισσότερους από τον Ταξιάρχη.

Να σημειώσουμε πως ο Δήμου, παίκτης της Ακαδημίας (και σκόρερ του σημερινού αγώνα) τραυματίστηκε σε διεκδίκηση της μπάλα στο 41΄ πάνω από το φρύδι του και οδηγήθηκε από τον πρόεδρο του ΑΟ Ωρεών Πολύδωρο Δημητρίου στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, όπου και του έγινα ράμματα. Ευτυχώς δεν ήταν τόσο σοβαρό το γεγονός και ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε στο γήπεδο.

Φάσεις και γκολ

 4΄ Η πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα του Τσελίκα με τον Δήμου να επιχειρεί από κοντά σουτ προς το δεύτερο δοκάρι και με τον Μαυρούστικο με εκπληκτική ενέργεια να σώζει, βγάζοντας την μπάλα σε κόρνερ.
 5΄ Αμέσως με την εκτέλεση του κόρνερ ο Σταματονικολός σώζει πάνω στην τελική γραμμή.
15΄ Ο Γοργομάτης σουτάρει από πλάγια και στέλνει την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο του Μαυρούτσικου.
24΄ Ο Κουκούρας γεμίζει από δεξιά στον Δήμου στην άλλη πλευρά της περιοχής. Ο Μαυρούστικος επιχειρεί έξοδο και ο Δήμου έξυπνα με ψηλοκρεμαστό  πλασέ περνά την μπάλα πάνω από τον γκολκίπερ των Ωρεών, βρίσκοντας τα δίχτυα του και δίνοντας προβάδισμα στην Ακαδημία, 0-1.
38΄ Από την περιοχή ο Γοργομάτης σουτάρει και βρίσκει το κάθετο δοκάρι του Μαυρούστικου.
45΄ Σε μια φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή του Καρατσόλια, ο Ι. Μαυρούτσικος καταφέρνει από κοντά με κεφαλιά να βρεί τα δίχτυα και να επανεκινήσει τον αγώνα, 1-1.
62΄ Μετα από φάουλ ο Γαλούπης σουτάρει πάνω στο σώμα του Καρατσόλια.
70΄ Απευθείας φάουλ του Μούστου τερματίζει λίγο πάνω από το οριζόντιο της Ακαδημίας.
93΄ Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Αναγνωστάκης από κοντά με το κεφάλι, στέλνει την μπάλα ελάχιστα έξω από το κάθετο δοκάρι του Καρατσόλια.
Δείτε φάσεις και γκολ απο τον αγώνα

Α.Ο. Ωρεών (Γουρνάς):
Μαυρούτσικος Δ, Τριανταφύλλου (27΄ Καπλανάι), Σταματονικολός, Γιουκάι, Βασιλείου, Αθανασίου (81΄ Αναγνωστάκης), Μούστος, Μαυρούτσικος Ι Φ, Τζαφεράι, Γαλούπης, Λαμπρόπουλος  (67΄ Καραπάνος).
Ακαδημία Ιστιαίας (Τσελίκας): 
Καρατσόλιας, Ευαγγελόπουλος, Μαχός, Παπανδρέου, Τριανταφύλλου, Πετής, Κουκούρας,
Μιχαήλιδης, Δήμου (41΄  Ψύλλος - 88΄ Σταθαρας), Γοργομάτης, Γαβριήλ (67΄ Στραφιώτης).

Διαιτητής: Λάμπρου
Βοηθοί: Περιβολάρης – Αντωνίου

Δείτε το φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί