Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Συνεχίζει το σερί η Ερέτρια 2-0 τον Όλυμπο

Ο Απόλλων Ερέτριας συνεχίζει την εκπληκτική του πορεία επικρατώντας και σήμερα του γειτονικού Όλυμπου με 2-0 φθάνοντας τους 21 βαθμούς.
Οι γηπεδούχοι τα βρήκαν σκούρα για 78΄ μη μπορώντας να ξεκλειδώσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων και να νικήσουν τον πολύ καλό πορτιέρο του Όλυμπου Μωραίτη.
Τον γόρδιο δεσμό έλυσε ο συνήθης ύποπτος Γκέρσι Τόρα σε μία φάση που οι Γυμνιώτες έχουν παράπονα υποστηρίζοντας πως ο διαιτητής έκανε λάθος.
Το πρώτο μέρος κύλησε με τους Ερετριείς να έχουν την υπεροχή και να απειλούν στο 30΄ σε διπλή φάση με τον Μωραίτη να αποκρούει τα σουτ των Τόρα και Μώρου.
Η μεγάλη φάση για τον Απόλλωνα ήταν στο 42΄ όταν ο Μώρος βρέθηκε απέναντι από τον Μωραίτη με τον επιθετικό του Απόλλωνα να πλασάρει άστοχα.
Η πίεση των γηπεδούχων  αυξήθηκε στην επανάληψη με τον Τουζούν στο 73΄ να διώχνει πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Καλοχωρίδη.
Ο Όλυμπος  στο 75΄ απείλησε τους γηπεδούχους με το δυνατό σουτ του Κηρύκου να περνάει
ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια.
Η λύση ήρθε στο 78΄ όταν ο διαιτητής καταλόγισε έμμεσο θεωρώντας ότι ο Μωραίτης κράτησε στην κατοχή του την μπάλα περισσότερο από το επιτρεπόμενο.
Ο Μώρος πάσαρε στον Τόρα και αυτός με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα.
Η Ερέτρια κλείδωσε τη νίκη στο 80΄ με τον Μώρο να δέχεται τη πάσα στην πλάτη της άμυνας του Ό λυμπου πλασάροντας τον Μωραίτη γράφοντας το 2-0.
Τελευταία καλή φάση του παιχνιδιού στο 84΄ με τον Τόρα να χορεύει την άμυνα του Όλυμπου το πλασέ όμως που επιχείρησε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Απόλλων Ερέτριας: Τόρα Ε. Μεγκανάι ( 68΄ Ρούσσος) Καρβελάς Σμπιλίρης Κόντος(31΄ λ.τ.Μπαλόζι) Καλοχωρίδης Τρεγκάι( 63΄ Αγραφιώτης) Πολυχρόνης Τόρα Γ. Μώρος( 86΄ Ξυλάς)

Όλυμπος Γυμνού:
Μωραίτης Τουζούν Σακκής Ρουμπής Α.( 85΄ Ζαχαριάς) Θωμόπουλος Σταματούκος Ντούρμας Κηρύκος Κοτρογιάνης Ρουμπής Ε.( 77΄Μακρής) Αργύρης Σ.( 70΄ Τσίγγας)