Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Λάμπρος Σπίντζος: «Περήφανος για Σιαμπάνη, Στεργιάκη»


Στην ιστοσελίδα www.youngtalents.gr αλιεύσαμε ένα άρθρο που ενδιαφέρει και εμάς, μιας και θέμα της είναι ο πετυχημένος προπονητής τερματοφυλάκων, ο γνωστός σε όλους μας Λάμπρος Σπίντζος.
Διαβάστε παρακάτω τι αναφέρει για τον Λάμπρο Σπίντζο η σελίδα, η οποία έχει και αποκλειστική συνέντευξη από τον συντοπίτη μας, κάτι το οποίο θα επιδιώξουμε και εμείς:

Από χθες είναι και με την βούλα ο πιο ευτυχισμένος και παράλληλα τυχερός προπονητής τερματοφυλάκων σε όλα τα τμήματα της Εθνικής ομάδας! Ευτυχισμένος, διότι η Εθνικής Νέων προκρίθηκε στην Elite Round του Euro U19 και τυχερός διότι έχει την τύχη να δουλεύει και να βελτιώνει δύο ταλεντάρες!
Ο λόγος για τον προπονητή τερματοφυλάκων της «γαλανόλευκης» Λάμπρο Σπίντζο, ο οποίος πανηγύρισε έξαλλα την πρόκριση της γαλανόλευκης στην επόμενη φάση του Euro και μίλησε στο «youngtalents» για τα δύο… παιδιά του, τον Μάριο Σιαμπάνη και τον Αντώνη Στεργιάκη!

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για αυτά τα παιδιά. Και ο Μάριος και ο Αντώνης από την πρώτη στιγμή που ήρθαμε στην Κρήτη, γι’ αυτό το μεγάλο τουρνουά, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στις προπονήσεις. Δουλέψαμε πολύ σκληρά και ειδικά μετά από το πρώτο άτυχο αποτέλεσμα με την Ρουμανία που ο Μάριος είχε μια εξαιρετική εμφάνιση, η οποία δεν συνοδεύτηκε με νίκη ή ισοπαλία, η ψυχολογία ήταν μηδενική», δήλωσε αρχικά ο προπονητής τερματοφυλάκων της Εθνικής Νέων και στη συνέχεια στάθηκε στην ομαδική δουλειά, λέγοντας:
«Το πάθος των παιδιών οι προσπάθειες του Γιάννη Γκούμα και ολόκληρου του προπονητικού τιμ πείσμωναν τα παιδιά που έδωσαν με Ρωσία και Γιβραλτάρ το 101% των δυνατοτήτων τους και τα κατάφεραν. Στο παιχνίδι με το Γιβλαρταρ ο Αντώνης Στεργιάκης δεν χρειάστηκε να δείξει το εξαιρετικό του ταλέντο, αλλά σίγουρα βοήθησε κατευθύνοντας την ομάδα».
Στη συνέχεια ο Λάμπρος Σπίντζος στάθηκε στη νέα εκπληκτική εμφάνιση του Σιαμπάνη κόντρα στη Ρωσία, τονίζοντας: «Στο κρίσιμο παιχνίδι με την Ρωσία ο Μαριος ήταν για ακόμη μια φορά συγκλονιστικός.
Το αποκορύφωμα είναι που ο Σιαμπανης πήρε οδηγία από τον Coach να εκτελέσει το πέναλτι. Όπως είδατε ήταν άψογα εκτελεσμένο… Επίσης, είχε και σημαντική απόκρουση σε τετ-α-τετ στο 1-1. Μετά απ’ όλα όσα είδα σε προπονήσεις και στα ματς και την μεγάλη ανατροπή που πετύχαμε δεν μπορώ μα μην είμαι πολύ χαρούμενος αλλά και υπερήφανος για αυτά τα παιδιά».
Ο τεχνικός τερματόφυλάκων της «γαλανόλευκης», αναφέρθηκε και στην πορεία των Στεργιάκη, Σιαμπάνη στους συλλόγους τους, λέγοντας: «Χαίρομαι που ο Αντώνης κάνει πολύ καλές εμφανίσεις με την ομάδα του, την Σλάβια Σόφιας. Δυστυχώς δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον Μάριο. Ο ΠΑΟΚ δεν τον έχει εμπιστευτεί ακόμη και ο παίκτης δεν έχει ποδοσφαιρικό ρυθμό. Εύχομαι να γίνει αυτό στο μέλλον, διότι πιστεύω πολύ σε αυτό το παιδί και στο ταλέντο τους. Θεωρώ ότι αν πάρει τα παιχνίδια που πρέπει και δουλέψει με τον ίδιο ζήλο τότε θα μιλάμε για έναν από τους κορυφαίους γκολκίπερ του ελληνικού πρωταθλήματος».
Ολοκληρώνοντας ο Λάμπρος Σπίντζος πρόσθεσε «πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ομάδα μας για την πολύ μεγάλη και αντρίκια πρόκριση απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο».

πηγη: www.youngtalents.gr