Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πολύτιμη νίκη των Γουβών επι της Ακαδημίας Ιστιαίας (VIDEO)


Η Ακαδημία Ιστιαίας φιλοξένησε σήμερα στο γήπεδο της Ιστιαίας των Ευβοϊκό Γουβών για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος, σε έναν αγώνα που πραγματοποιήθηκε σε πραγματικά πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο.
Οι πολύ έντονη βροχόπτωση που επικρατούσε και σταμάτησε σχεδόν 10 λεπτά πριν το εναρκτήριο λάκτισμα, έκανε τους ποδοσφαιριστές να μη μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις και μάλιστα να τους κουράσει κιόλας, κάτι που ήταν εμφανές στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο αγώνας ξεκίνησε μοιρασμένος, στη συνέχεια οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ελέγχουν καλύτερα την μπάλα αλλά πριν τη λήξη του πρώτου μέρους οι Γούβες ισορρόπησαν.
Η καλύτερη φάσεη του αγώνα ήλθε στο 7΄ για την Ακαδημία με τον Σταθαρά να βρίσκει τον Τσώνο με σέντρα και αυτός με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα λίγο έξω από το κάθετο του Πλατιά.
Για τις Γούβες η καλύτερη στιγμή τους ήταν στο 31΄ όταν ο Σεφίτ Καλιβάτσι σούταρε από την περιοχή με στόχο τα δίχτυα του Καρατσόλια, ο οποίος με εκπληκτική εκτίναξη έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 76΄ ο Πετής χρεώθηκε με  φάουλ λίγο μακρύτερα από το ημικύκλιο της περιοχής του Καρατσόλια. Εκτελεστής ο Έλτον Μπερμπεράι, ο οποίος  την έστειλε στη συμβολή των δοκών της Ακαδημίας, κάνοντας το τελικό 0-1.
Στη συνέχεια η Ακαδημία πίεσε για το γκολ, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Δείτε το γκολ του αγώνα




Ακαδημία Ιστιαίας (Τσελίκας): 

Καρατσόλιας, Ευαγγελόπουλος, Μαχός, Στραφιώτης, Τριανταφύλλου, Πετής, Σταθαράς (81΄
Παπαδόπουλος), Μιχαηλίδης, Τσώνος (48΄ Παπανδρέου),  Γοργομάτης, Γαβριήλ (83΄ Βαλμάς)

Εύβοϊκός Γουβών (Ανέστης): 

Πλατιάς, Καλιβάτσι (46΄ Τσούτσικας), Νικόλερης, Σελίμης Δ, Μαργέτης, Τουρέ, Μπουλουγούρης, Γιάγκος, Σελίμης Ν τΙ (73΄ Σούρλας), Μπερμπεράι, Σελίμης Ν



Διαιτητής: Παπαδόπουλος
Βοηθοί: Λιαγκάκης – Δούκας

Δείτε φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία του σημερινού σκόρερ.