Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη χρυσάφι ο Βατώντας 2-1 τον Όλυμπο Γυμνού

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο Αστ.Βατώντα μέσα στο γήπεδο του επί του αξιόμαχου Ολυμπου Γυμνού με 2-1.
Οι φιλοξενούμενοι παρότι προηγήθηκαν στο σκορ δέχτηκαν 2 γκολ επαναλαμβάνοντας το έργο της προηγούμενης αγωνιστικής μέσα στο Αυλωνάρι.
Στο 27' ο Σταματούκος παίρνοντας ωραία μπαλιά από τον Ρουμπή προχώρησε και πλάσαρε εύστοχα τον Σταθαρά,όμως πριν προλάβει να στεγνώσει το μελάνι στις σημειώσεις μας ήρθε ο Τσώκος πέντε λεπτά αργότερα με ωραία κεφαλιά μετά από κόρνερ του Σταματίου να φέρει το ματς στα ίσια.
Κατόπιν είχαμε ένα αμφίρροπο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να παίζουν πολύ καλά και να αναζητούν το δεύτερο γκολ,για να φτάσουμε στο 81' τότε που ο Μιχαηλίδης στόπαρε εξαιρετικά και λίγο έξω από την περιοχή με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Μωραίτη χαρίζοντας το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

Πάντως ο Όλυμπος θα μπορούσε στο 90' να έφευγε με τον βαθμό όμως ο Σταθαράς έκανε την απόκρουση του αγώνα σε σουτ του Ντούρμα που προηγουμένως είχε περάσει όποιον βρήκε μπροστά του.
Συμπερασματικά μια νίκη που βγάζει τον Αστ.Βατώντα από τα υπόγεια του πρωταθλήματος φέρνοντας τον σε δωμάτια με θέα ενώ η ήττα για τον Όλυμπο απέδειξε την αδυναμία της ομάδας στα εκτός έδρας ματς να παίρνει βαθμούς, μια κολόνια που κρατάει καιρό.
Η διαιτησία του κύριου Σέγκου στιβαρή και καλή ενώ και οι επόπτες Ρουμπής και Μούντριχας τα κατάφεραν πολύ καλά στο έργο τους.
Να σημειωθεί πως στο 65' αποβλήθηκε από τον κ. Σέγκο ο προπονητής του Όλυμπου Γ.Κρόκος μετά από διαμαρτυρία στις αποφάσεις του διαιτητή.
Αστ.Βατώντα
Σταθαράς,Χασαλάρι,Σκούρος,Κατσαούνης,Ντούκα,Γούναρης[26'λ.τ Τσώκος],Ματράκας[63'Μαμτζαδέριας],Κηρύκος Αντ,Μιχαηλίδης,[90'Κοκοπίπης],Κούκα,Σταματίου
[90'Γούσιας]
Όλυμπος Γυμνού
Μωραίτης,Τουζούν,Σακκής,Ζαχάριας,Θωμόπουλος,Μακρής [70'Αργύρης],Ντούρμας,Κηρύκος Αθ.
[87'Τσίγκας]Κοτρογιάννης,Ρουμπή Ευαγγ,Σταματούκος.