Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με ανατροπή στο τέλος 2-1 ο Μιαούλης τον Νηλέα Νεοχωρίου

Στο 88' ο Μιαούλης Φύλλων κατάφερε να πάρει την νίκη και τους 3 βαθμούς από τον Νηλέα Νεοχωρίου που προηγήθηκε στο σκορ και μάλιστα το κράτησε μέχρι το 77' και σκαρφάλωσε στην κορυφή της Βαθμολογίας με έναν αγώνα περισσότερο από τα Ζάρητρα που αγωνίζονται Κυριακή.
Μοιρασμένος ξεκίνησε ο αγώνας με τους γηπεδούχους μετά το 10λεπτο να παίρνουν τον έλεγχο και να πιέζουν το Νεοχώρι το οποίο σε μια αντεπίθεση στο 35' άνοιξε το σκορ 0-1 με γκολ που σημείωσε ο Ρέτσας Β.
Δεν κατάφεραν να αντιδράσουν οι γηπεδούχοι στην συνέχεια και η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τον Νηλέα να προηγείται 0-1.
Στην επανάληψη ο Μιαούλης ανέβασε ρυθμούς αλλά η καλά οργανωμένη άμυνα του Νεοχωρίου κρατούσε το υπέρ της γκολ μέχρι το 76' όπου οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με γκολ που σημείωσε ο Τρίκκας  1-1 και να κάνουν την ανατροπή στο 88' με τον Μακρή εκμεταλλεύτηκε απόκρουση του Παπαχρήστου στο πρώτο σουτ και από κοντά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.
Μιαούλης Φύλλων:
 Τσάβαρης, Γ. Καρβελάς (63' Μπούλιος), Ι. Καρατζής, Ζαχαριάς, Σελεμάγ, Κικίδης, . Καρβελάς,  Τουλούμης, Καλαβρής (63' Μακρής), Κατσαρής,  Τρίκκας.
Νηλέας Νεοχωρίου:
 Παπαχρήστος, Μπράχο, Δήμου, Κ. Μακρής (74' Κάλα), Πούρης, Ζωντός, Μήτρου (46' Μάστορης), Κότσαρης, Ρέτσας (56' Καράπας), Μυτάφης, Σαμαράς