Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Φρέναρε η Σκύρος τον Μιαούλη μέσα στα Φύλλα 2-2

Φρένο προς την κορυφή έβαλε η Σκύρος στον Μιαούλη στο εξ αναβολής αγώνα που διεξήχθη στο Δημ. Γήπεδο Φύλλων και έληξε ισόπαλος με  2-2 και μάλιστα αν οι Νησιώτες μας ήταν πιο προσεχτικοί θα έφευγαν με νίκη αφού έχασαν μοναδική ευκαιρία στο 90'.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Μιαούλη να μπαίνει δυνατά να πιέζει από τα πρώτα λεπτά και να καταφέρνει νωρίς να ανοίγει το σκορ στο 6' με γκολ που σημείωσε ο Καρβελάς 1-0.
Τέσσερα λεπτά αργότερα στο 10' ο Καλαβρής διπλασίασε τα τέρματα του Μιαούλη 2-0.
Και ενώ όλα έδειχναν ότι ήταν ζήτημα χρόνου το 3ο γκολ μετά το εικοσάλεπτο οι Σκυριανοί ισορρόπησαν και στο 26' στην πρώτη του ουσιαστική επίθεση μείωσαν το σκορ με πλασέ του Λύκου 2-1 που εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στα καρέ του Μιαούλη.
Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι με τον Μιαούλη να προηγείται 2-1.
Στην επανάληψη ο αγώνας έγινε πιο γρήγορος με τις δύο ομάδες να έχουν  καλές στιγμές αλλά αυτοί που κατάφεραν να αξιοποιήσουν μία ήταν οι Σκυριανοί που στο 83' με εξαιρετική ατομική ενέργεια ο Τσελεπής σημείωσε με δυνατό σουτ την ισοφάριση 2-2.
Μάλιστα η Σκύρος είχε άλλες δύο καλές στιγμές στο 85' με τον Δαλακλίδη και στο 90' με τον Λύκο που δεν μπόρεσαν όμως να εκμεταλλευτούν.
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις ομάδες ισόπαλες με το τελικό 2-2.