Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δικαίωση του Ηρακλή Χαλκίδας για το Φάιναλ-4 του Λίγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς»

To TAA Ηρακλής Χαλκίδας Seajets εκφράζει την  απόλυτη  ικανοποίηση του για την απόφαση του Ανώτατου  Συμβουλίου   Επίλυσης  Αθλητικών Διαφορών (ΑΣΕΑΔ)  με την οποία προασπίζεται η έννοια της δικαιοσύνης  στον αθλητισμό και  παράλληλα η αξιοπιστία του Ελληνικού Βόλεϊ.

Η πρόκριση της ομάδας μας στο Φάιναλ-4  του Λίγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» είναι η τήρηση του αυτονόητου δικαιώνοντας τις προσπάθειες του τεχνικού επιτελείου και των αθλητών που κέρδισαν τη συμμετοχή τους μέσα στο γήπεδο βάσει  προκήρυξης της διοργανώτριας αρχής .

Μια διοργάνωση ξεκινάει και τελειώνει με τους ίδιους κανόνες έτσι και το φετινό   το φετινό Λίγκ Καπ έπρεπε να ολοκληρωθεί με την προκήρυξη που ξεκίνησε, είμαστε στην διάθεση της ΕΣΑΠ, όπως πιστεύουμε και τα υπόλοιπα μέλη της Λίγκας, για μελλοντικές διορθώσεις της προκήρυξης έτσι ώστε στην επόμενη διοργάνωση (και ασφαλώς πολύ νωρίτερα από την έναρξη της) να διορθωθούν τα κακώς κείμενα.

Η διοίκηση του ΤΑΑ Ηρακλή Χαλκίδας  Seajets  είναι έτοιμη να αιτηθεί τη διεξαγωγή  του Final 4 στη Χαλκίδα προκειμένου οι φίλαθλοι της Εύβοιας να παρακολουθήσουν από κοντά  μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου με κορυφαίες ομάδες και αθλητές.

Η απόφαση του ΑΣΕΑΔ:
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ    3 / 18-1-2018
ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

ΤΜΗΜΑ Α΄

Αποτελούμενο από τους: Παναγή Κουτρίκη, Πρόεδρο, Καννέλα Δημαρά-Τζαβέλλα, Νικόλαο Δεληδήμο, Ηλία Σαπουνά και Ελένη Παπαδάκη (Εισηγήτρια),  Μέλη.
Συνεδρίασε δημόσια την 7-12-2017, στο ακροατήριό του (Ανδρέα
Παπανδρέου, αρ. 37, Αμαρούσιο), με την παρουσία και της Γραμματέως του Διονυσίας Ρωμανού, υπαλλήλου με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου της Γ.Γ.Α., για να δικάσει την υπόθεση μεταξύ:
1. Του προσφεύγοντος: Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ»,  με έδρα τη Χαλκίδα, το οποίο εκπροσωπείται νόμιμα και παραστάθηκε με τις πληρεξουσίες δικηγόρους του Αντιγόνη Κουκά και Αναστασία Ελληνικού.
2. Κατά της: Ένωσης Σωματείων Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (Ε.Σ.Α.Π.) που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής η οποία εκπροσωπείται νόμιμα και παραστάθηκε με τον πληρεξούσιό της δικηγόρο Χρήστο Ηλιάδη.
Του προσθέτως παρεμβαίνοντος υπέρ της Ε.Σ.Α.Π.: Aθλητικού  Σωματείου με την επωνυμία « Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ» που εδρεύει στη Σύρο,  εκπροσωπείται νόμιμα και παραστάθηκε με τον πληρεξούσιό του δικηγόρο Γεώργιο Λιανό.
Η από 7-11-2017 προσφυγή κατατέθηκε στη Γραμματεία του Συμβουλίου τούτου και έλαβε αριθμό κατάθεσης 77/8-11-2017.
Η υπόθεση εκφωνήθηκε με τη σειρά του πινακίου με αριθμό 2.
Κατά τη συζήτηση της υπόθεσης, οι πληρεξούσιοι δικηγόροι των διαδίκων ανέπτυξαν τους ισχυρισμούς τους και ζήτησαν όσα αναφέρονται στα πρακτικά......

Και η απόφαση:
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
Δέχεται  την προσφυγή.
Ακυρώνει το από 31-10-2017 «πρακτικό δια περιφοράς επείγουσας λήψης απόφασης των Τ.Α.Α.-μελών της Ε.Σ.Α.Π.»  σύμφωνα με το οποίο την πρώτη θέση του Δ΄ Ομίλου της διοργάνωσης του ΛΙΓΚ ΚΑΠ «ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ» 2017-2018  που διεξήχθη στη Σύρο κατά το χρονικό διάστημα 20-22/10-2017 μεταξύ των ισοβαθμούντων σε αυτήν αθλητικών σωματείων  «ΗΡΑΚΛΗΣ  ΧΑΛΚΙΔΑΣ» και «Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ» καταλαμβάνει το αθλητικό σωματείο «Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ».
Απορρίπτει την  πρόσθετη παρέμβαση.
Διατάσσει την επιστροφή του κατατεθέντος παραβόλου.
Κρίθηκε και αποφασίσθηκε στο Μαρούσι στις 11-1-2018 και δημοσιεύθηκε στον ίδιο τόπο στις 18-1-2018.