Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Λύγισε στο τέλος η Κύμη 77-79 από την ΑΕΚ

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι η Κύμη έχασε στα τελευταία λεπτά από την ΑΕΚ ΜΕ 77-79. Η ομάδα του Γ.Καστρίτη παίζοντας εξαιρετικά για 39 λεπτά χτύπησε στα ίσια την ΑΕΚ όμως στο τελευταίο λεπτό λίγο η αστοχία στις βολές λίγο το ξύπνημα του Γκρίν ο οποίος σε όλο σχεδόν το ματς ήταν εξαφανισμένος από την πολύ καλή άμυνα του Οκερεαφόρ έφεραν την ήττα που πίκρανε τον κόσμο που κατέκλυσε το Τ.Καμπούρης.
Στα κρίσιμα τελευταία δευτερόλεπτα και ενώ το σκορ ήταν 76-78 ο Μακ Γκί εκτέλεσε άστοχα δύο βολές ο Κάιζερ πήρε το επιθετικό ριμπάουντ κερδίζοντας δύο βολές ευστόχησε στην μία και έκανε το 77-78. Στην εξέλιξη έγινε φάουλ στον Γκρίν ο οποίος ευστόχησε στην μία κάνοντας το 77-79 και στην τελευταία επίθεση ο Μακ Φάντεν επιχείρησε άστοχο σουτ και έτσι η Κύμη υπέστη μια ήττα που την απομακρύνει από την πρώτη οκτάδα.
Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό με τον Μακ Γκί να παίρνει την μερίδα του λέοντος κρίσιμα καλάθια ενώ ήταν πολύ ουσιώδης στα ριμπάουντ. Βέβαια αποδείχθηκε μοιραίος στο τέλος με τις δύο άστοχες βολές .
Ο Μακ Φάντεν παρ όλη την συγκομιδή των 19 πόντων σε κρίσιμες στιγμές δεν είχε την ευστοχία που μας είχε συνηθίσει ενώ πολύ καλός ήταν και ο Τζόουνς που με 15 βοήθησε αρκετά .Από την βασίλισσα που στο τέλος εκμεταλλεύτηκε την αστοχία των γηπεδούχων ο Χάρις έκανε πολύ καλό ματς με 17 πόντους ενώ και ο Σάκοτα με τους ίδιους πόντους βοήθησε αρκετά.
 ΚΥΜΗ (Γιάννης Καστρίτης):
Μανωλόπουλος 10 (2), Οκερεαφόρ 6 (1), ΜακΓκί 14 (7 ριμπάουντ), ΜακΦάντεν 19 (2), Σμιθ 5, Τσαγκαράκης 3, Τζόουνς 15 (3), Γλυνιαδάκης, Κάιζερ 3, Μπάρλος 2
ΑΕΚ (Ντράγκαν Σάκοτα):
 Χάρις 19 (2), Λαρεντζάκης 3 (1), Καββαδάς 8, Ξανθόπουλος 5 (1), Σάκοτα 17 (3), Άτιτς, Μπάρλοου 5, Μαυροειδής 8