Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στο 94' η Μακρυκάπα την νίκη. 3-2 τα Κόσκινα

Στις καθυστερήσεις η  Μακρυκάπα κατάφερε να πάρει την νίκη από τα αξιόμαχα Κόσκινα με 3-2 και να ανέβει στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Η επιστροφή στην ομάδα των Κοσκίνων του Σάκη Νικολάου συνοδεύτηκε από καλή εμφάνιση, ενώ η ποδοσφαιρική πιάτσα ήθελε τα Κόσκινα από το να μην κατέβουν στον αγώνα ή να αγωνιστούν με 10 η 11 παίκτες δεν αποδείχθηκε στην πράξη και εκτός από τις ήδη αποχωρήσεις Μήτρου και Ξιφαρά οι υπόλοιποι αν και απροπόνητοι για πάνω από 15 μέρες (λόγο της παραίτησης του Σ. Νικολάου) πήγαν στην Μακρυκάπα και έχασαν στο 94'. Τα όποια προβλήματα είχαν προκύψει έχουν πάρει τον δρόμο της επίλυσης με πιο βασικό την επιστροφή της ομάδας στην φυσική της έδρα το Δημ. Γήπεδο Κοσκίνων και την επιστροφή του προπονητή της ομάδας Σάκη Νικολάου για τους ποδοσφαιριστές.

Αγωνιστικά η γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τους φιλοξενούμενους και στο 3' άνοιξαν το σκόρ με κεφαλιά του Σεχάι 1-0.
Μοιρασμένο για την συνέχεια το παιχνίδι με τα Κόσκινα να προσπαθούν για την ισοφάριση την οποία πέτυχαν στο 41' με δυνατό σουτ του Δήμου 1-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη η Μακρυκάπα με απ' ευθείας φάουλ του Κουτσαυλή πήρε εκ νέου το προβάδισμα 2-1.
Πέντε λεπτά αργότερα τα Κόσκινα έμειναν με 10 παίκτες λόγο αποβολής του Βλάχου με 2η κίτρινη.
Στο 82' τα Κόσκινα ισοφάρισαν με κεφαλιά του Κουιμτσίδη που δε΄χθηκε σέντρα του Λαθουρά 2-2.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα στο 94' με απ' ευθείας εκτέλεση κόρνερ του Κουτσαυλή η Μακρυκάπα πήρε την νίκη και το τρίποντο.

Στο 93' αποβλήθηκε με 2η κίτρινη και ο Μπαϊμπάκης της Μακρυκάπας.

ΑΟ Μακρυκάπας Ν. Κιαπέκος.
Αναστασίου, Λέκκας, Χ. Χασάνδρας (85' Βουρδάνος), Α. Καρκαλής, Τσουνάμης, Σηφάκης, Γκίκας, Σεχάι (60' λ.τ. Ι. Καρκαλής), Μπαϊμπάκης, Σίδερης, Κουτσαυλής.

ΑΟ Κοσκίνων: Σάκης Νικολάου.
Τραινταφύλλου, Βλάχος, Δήμου, Πεππές, Γεωργάκας (18' Δημολιάνης), Παριανός, Μπασινάς, Κόλλιας, Κουϊμτσίδης, Ευγενίου, Λαθουράς (93' Οικονόμου).