Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μοίρασαν την πίτα στην μέση Βατώντας & Ηρακλής Ψαχνών

Το τελικό 2-2 στον Βατώντα ανάμεσα στον Αστέρα και Ηρακλή .Ψαχνών άφησε στο τέλος και τους δύο αντιπάλους ικανοποιημένους.Τον μεν Ηρακλή γιατί βρέθηκε μέσα σε τέσσερα λεπτά από την κόλαση στον παράδεισο τον δε Αστ. Βατώντα γιατί με την απόδοση του στο β΄μέρος έδειξε ότι βαδίζει σε μονοπάτια θετικού αποτελέσματος.
Στο 30'οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν από σέντρα ξυράφι του Νεσίμι στην καρδιά της άμυνας πετάχτηκε σαν κόμπρα ο Μιχαηλίδης και πρόλαβε την έξοδο του Ανδρούτσου βάζοντας την ομάδα του σε θέση οδηγού.
Στο διάστημα 41'-45΄όμως ήρθαν τα πάνω κάτω ,ο Ηρακλής στην αρχή ισοφάρισε με πλασέ του Τόλη μόνος από δεξιά και στο 45 'ο Σμυρναίος που είχε περάσει στο ματς από το 25' σαν αλλαγή με κεφαλιά μέσα από την περιοχή και με ευθύνη του τερματοφύλακα Λαθούρα έκανε το 1-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο το γήπεδο έγειρε μιας και Αστ Βατώντα με τρεις νέους παίκτες στο γήπεδο πίεσε για την ισοφάριση ,κάτι που πέτυχε στο 65' με φοβερό αριστερό σουτ του Γούναρη μετά από αναμπουμπούλα στην περιοχή του Ηρακλή. Και στο 85' μπορούσε να πάρει και την νίκη όταν ο Κούκα από ευνοϊκή θέση και δεξιά πλάσαρε λίγο έξω.Η διαιτησία των Βρακά,Κωνστάντιου και Κελεπούρη πολύ καλή.
Αστ.Βατώντα
Λαθούρας(46΄Κώστογλου),Τσώκος,Νεσίμι,Κηρύκος(46'Κατσαούνης)Ντούκα,Γούναρης,Ματράκας
(65'Μαμτζαδέριας),Κούκα,Μιχαηλίδης,Γιαννουκάκος,Σκούρος(46΄Χασαλάρι).
Ηρακλής Ψαχνών
Ανδρούτσος,Κοροβέσης,Δούλος,Μπελίτσος,Μαρίνος,Γκούρλας,Χασαπίδης(85Στούπας)Τουρκοχωρίτης, Σκριβάνος Π,Τόλης,Τσούμαρης(25'Σμυρναίος).