Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πληγώθηκε στο ξεκίνημα ο Α.Ο.Χαλκίς


Την ήττα με 2-1 από τον Αιολικό γνώρισε η Χαλκίδα στο ντεμπούτο του Δ.Λύκου στον πάγκο.     Πριν συμπληρωθεί μισή ώρα παιχνιδιού η Χαλκίδα βρισκόταν πίσω στο σκορ με δύο γκολ με τον Αιολικό να έχει βάλει τις βάσεις για τη νίκη.
Αυτή ήταν η τρίτη σερί ήττα για τους Nerazzuri που τους απομακρύνει από την κορυφή και τους φέρνει πιο κοντά στις ομάδες που κινδυνεύουν για υποβιβασμό.
Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 8΄ με σουτ του Παληγιώργου
Με την άμυνα του Α.Ο.Χ. να πελαγοδρομεί στα πρώτα λεπτά η Χαλκίδα δέχτηκε και δεύτερο γκολ στο 29΄ με τον Κεσίδη να πλασάρει τον Σταυριανό.
Μετά τη φουρτούνα της πρώτης μισής ώρας η Χαλκίδα πήρε μέτρα στο γήπεδο και μείωσε στο σκορ στο 44΄  με ασύλληπτο βολέ του Μπλάνκο έπειτα από σέντρα του Τσίγκρου.
Με την έναρξη της επανάληψης η Χαλκίδα έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει με το σουτ του Ντελέκου να σταματάει στο δοκάρι του Ζάχαρη.
Ο Α.Ο.Χ. συνέχισε να πιέζει με τον Λύκο να μην έχει τις λύσεις να τον βοηθήσει φθάνοντας δύο λεπτά πριν τη λήξη με τον Πολίτη να μην καταφέρνει να εκμεταλλευτεί λάθος της αμυντικής γραμμής των γηπεδούχων χάνοντας την ευκαιρία για την ισοφάριση.
Την αποστολή της Χαλκίδας στη Μυτιλήνη είχε ακολουθήσει ο Γ.Παπακωνσταντίνου παρακολουθώντας το παιχνίδι.

Αιολικός;Ζάχαρης Νιφόπουλος Ταχιάς Κεσίδης Κριπιντίρης Λάλας Παληγιώργος Ποτουρίδης Μπορούς Λαμπράκης Διακορώνας

Α.Ο.Χαλκίς;Σταυριανός Βαλκάνος Τσίγκρος Γεωργίου Καραμπάς Εμέκα(80΄Παπαδάκης)Ταυταρίδης Ντελέκος Πολίτης Μπλάνκο Ανέστης