Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Έκοψε βαθμούς το Μαντούδι από τους Ωρεούς


Στο γήπεδο του Νέου Πύργου πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Ωρεοί – Αναγέννηση Μαντουδίου για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β΄ Εύβοιας. Ένας αγώνας που τελείωσε χωρίς τέρματα, αφού η ομάδα του Μαντουδίου κατάφερε να κρατήσει αλώβητη την εστία της στην πίεση του πρωτοπόρου ΑΟ Ωρεών.
Ο αγώνας έγινε σε ένα γήπεδο πολύ επιβαρυμένο από την συνεχή βροχή του τελευταίου 24ώρου, βροχή που συνέχισε και σχεδόν σε όλη την διάρκειά του.
Η ομάδα των γηπεδούχων είχε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα τον πρώτο λόγο, είχε την κατοχή και τις περισσότερες καλές στιγμές. Στιγμές που δεν μετουσιώθηκαν σε κάτι περισσότερο μιας και η λάσπη στον αγωνιστικό χώρο «δούλεψε» υπέρ της Αναγέννησης.
Η  πιο καλή στιγμή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήλθε στο 84΄, όταν ο Έλβις Γιουκάι εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή του Παράβαλη, η μπάλα πέρασε ανάμεσα από το τοίχος και βρίσκοντας σε σώμα, κατέληξε στο κάθετο δοκάρι.

ΣΣ: δείτε προσεκτικά το φωτορεπορτάζ. Αν και δεν είναι καλό λόγω των καιρικών συνθηκών, θα καταλάβετε κάτω από ποιες συνθήκες έγινε ο αγώνας. Θα διακρίνετε και το πολύ νερό που είχε ο αγωνιστικός χώρος αλλά και την πολύ βροχή που έπεφτε στη διάρκειά του.

ΑΟ Ωρεών 

Μαυρούτσικος Δ, Αθανασίου, Σταματονικολός, Γιουκάι, Βασιλείου, Καραπάνος, Μούστος, Μαυρούτσικος Ι Φ, Αναγνωστάκης (60΄ Παριανός), Καπλανάι, Φαράντος (74΄ Καπόλος)


Αναγέννηση Μαντουδίου

Παράβαλος, Πεκτέσης (90΄ Σκουμπρής Ι το), Ραβανός, Τσικτστίρης, Κατζούρας (46΄ Κανταρές), Λιάκος Γ τΣτε, Γαβριήλ, Σκουμπρής Ι τΝ, Τάρλας, Μπίλας, Πριόνας

Δείτε το φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί