Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στα ψηλά ο Όλυμπος 3-0 τον Ηρακλή Ψαχνών

Στα ψηλά της βαθμολογίας ανέβηκε ο Όλυμπος Γυμνού που πήρε σημαντική νίκη με 3-0 επί του Ηρακλή Ψαχνών, σε ένα αγώνα όπου ο Όλυμπος του Β' ημιχρόνου ήταν εξαιρετικός και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους του.
Με παιχνίδι κέντρου ξεκίνησε ο αγώνας χωρίς φάσεις και από τις δύο πλευρές. Στο 42' οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κοτρογιάννη ο Ρουμπής με κεφαλιά πέτυχε το 1-0 για τους γηπεδούχους.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και στο 75' διπλασίασαν τα τέρματα τους με σκόρερ τον Αν. Αργύρη 2-0.
Στις καθυστερήσεις ο Όλυμπος τριπλασίασε τα τέρματα του και πάλι με σκόρερ τον Αν Αργύρη 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης που έφερε τον Όλυμπο Γυμνού με 32 βαθμούς στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.
Ολυμπος Γυμνού:
Μωραϊτης, Κηρύκος, Σακκής,  Ρουμπής, Θωμόπουλος, Τσίγκας (75' . Αργυρης), Ντούρμας, Ρωμανός (92' Ζαχαριας), Αν. Αργύρης, Κοτρογιάννης, Σταματούκος (90' Λαγός).
Ηρακλής Ψαχνών:
 Μώρος (44' λ.τρ. Βαμβούκος), Κοροβέσης (75' Τόλης), Δούλος, Μαρίνος (75' Βογιατζής), Μπελίτσος, Γκούρλας, Χασαπίδης, Σπανός, Π. Λ. Σκριβάνος, Σιαράπης, Τσούμαρης (46' Στούπας).