Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

AO Αιδηψός – ΑΠΟ Καστέλλας 4-2

Μεγάλη νίκη για την Αιδηψό σήμερα Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 με 4-2 επί της Καστέλλας, στην 17η αγωνιστική που έγινε στο γήπεδο Λουτρών Αιδηψού και αν μη τι άλλο, χόρτασε τους θεατές που είδαν 6 τέρματα!

Τα Γκολ

Η ομάδα της Αιδηψού άνοιξε γρήγορα το σκορ, μόλις στο 10ο λεπτό, με πέναλτι που κέρδισε ο Μάρκου και εκτέλεσε πετυχημένα ο Τίτο Μπιμπάι, 1-0.
Στο επόμενο 10λπετο, στο 20ο λεπτό δηλαδή, ο Στεργίου έκλεψε την μπάλα σε ένα λάθος της άμυνας της Καστέλλας και από κοντά έκανε το 2-0.
Όμως η Καστέλλα αντέδρασε γρήγορα και στο 30΄ ο Αρχοντούλης στέλνει την μπάλα στο κεφάλι του Κανάνι που από κοντά βρίσκει το εσωτερικό του δοκαριού του Ψαρρά και τελικά τα δίχτυα, μειώνοντας σε 2-1.
Η Αιδηψός πίεσε την άμυνα των φιλοξενούμενων και στο 37΄ ο Τίτο Μπιμπάι με απευθείας  εκτέλεση φάουλ στέλνει την μπάλα προς τα δίχτυα του Κηρόπουλου, με το Στεργίου να σιγουρεύει τον στόχο βρίσκοντας την μπάλα με το κεφάλι, 3-1.
Η Καστέλα δεν το έβαλε κάτω και μείωσε άλλη μια φορά στο 40΄, όταν σε ολιγωρία της Αιδηψού ο Αρχοντούλης πέρασε δυό αντιπάλους του και τελικά ξεγελώντας τον Ψαρρά δεν δυσκολέυτηκε να μειώσει σε 3-2, σκορ με το οποίο οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.
Στο δεύτερο μέρος και οι δυό ομάδες προσπάθησαν για το γκολ χωρίς όμως να το καταφέρουν. Τελικά στο 87΄ ήλθε η λύτρωση για τους γηπεδούχους, όταν ο Χρήστος Φώτου από αρκετά μακριά με δυνατό και ψιλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο κάτω από την συμβολή των δοκών του Κηρόπουλου, 4-2.

ΑΟ Αιδηψός (Γ. Δημητρίου)

Ψαρράς, Στέκας (52΄ Φώτου Χ), Βασιλείου, Γλύκος, Αναγνώστου Μ, Σαμπάι, Καπλανάι, Μάρκου (67΄ Αθανασίου), Παπατζίκος (58΄ Γοργομάτης), Μπιμπάι Τ, Στεργίου (88΄ Αναγνώστου Ν)


ΑΠΟ Καστέλλα (Ι. Παπαθεοδώρου)

Κηρόπουλος, Τσούτσης (90΄ Χρυσικός), Κεχαγιάς (38΄ Τσιούνης), Βότσης Χ, Μάκρας, Μπασινάς, Κανάνι, Γκίκας, Αρχοντούλης, Νικούλης, Βότσης Α(66΄ Ζήσης)


Διαιτητής: Παπαποστόλου
Βοηθοί: Αργύρης - Τσιφλάκος

Για να δείτε φωτορεπορτάζ, κάντε κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί