Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νικητής η βροΧή στη Ν.Λάμψακο

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Ελλήσποντος και Ολυμπιακός Χ. σε ένα παιχνίδι που έγινε κάτω από καταρρακτώδη βροχή καθ όλη την διαρκειά του.
Με τον αγωνιστικό χώρο να έχει μετατραπεί σε βούρκο οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων δυσκολευόντουσαν να φτιάξουν παιχνίδι με αποτέλεσμα η ισοπαλία να φαντάζει δίκαιη.
Οι ερυθρόλευκοι με τον βαθμό αυτό μάλλον ευχαριστημένοι θα πρέπει να αισθάνονται στην προσπάθεια που κάνουν για να σώσουν την παρτίδα.
Ο Ελλήσποντος από την πλευρά του δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή του στην επανάληψη με τον Γ.Καρβέλη όμως να επιβραβεύει την προσπάθεια των παιχτών του που έγινε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τον Ολυμπιακό με το καλημέρα το σουτ όμως του Νικολάου κατέληξε στην αγκαλιά του Τζουβάρα.
Οι ερυθρόλευκοι στη συνέχεια ισορρόπησαν και έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 38΄ με τον Σπάχο να διώχνει σε κόρνερ δυνατό σουτ του Μυτάκη από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Στην επανάληψη ο Ελλήσποντος έφτασε κοντά στο γκολ στο 50΄ με την κεφαλιά του Λάμπρου να περνάει πάνω από τα δοκάρια.

Με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή να δυσκολεύονται όμως να πατήσουν περιοχή φτάσαμε στο 85΄με τον Νικολάου να σουτάρει δυνατά και τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.
Θα πρέπει να αναφέρουμε κάτι που είναι άξιο συγχαρητηρίων από πλευράς Γ.καρβέλη ο οποίος έδωσε εντολή στους παίχτες του να μην εκδηλώσουν επίθεση βλέποντας πως ο αντίπαλος έπαιζε με παίχτη λιγότερο λόγω τραυματισμού ωσότου επέλθει αριθμητική ισορροπία.

Ελλήσποντος Ν.Λ.:Σπάχο Κατσικαβάλης Νάτσης Κουσερής Κουτσαυλής Πετρογιάννης Νικολάου Λάζρι (80' Μπακλαγιεμέζης) Λάμπρου Κούτρας Ντεγιάννης (60' Κοντάκης)

Ολυμπιακός Χαλκίδας:Τζουβάρας Τσαφέρος Στρατής Φρυγανάς Γ. Σταύρου Φρυγανάς Χ. Κυτίνος (80' Χατζηιωάνου) Κικίδης Μυτάκης Τσιούνης (63' Ραβανός) Βαρτζής (50' Φούρλης)