Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Έχασε 0-1 από την Ερμιονίδα και τώρα τρέχει η Χαλκίδα

Την εντός έδρας ήττα γνώρισε η Χαλκίδα με 0-1 από την Ερμιονίδα μπαίνοντας πλέον σε περιπέτειες.
Με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι  κατά διαστήματα για σχεδόν μία ώρα παιχνιδιού κράτησαν το υπέρ τους σκορ από τις αρχές της επανάληψης φεύγοντας από την Εύβοια με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Από την άλλη πλευρά η Χαλκίδα με πολλά προβλήματα στο κέντρο ξύπνησε μετά το 60΄ και θα μπορούσε να πάρει τον βαθμό αν αξιοποιούσε τις ευκαιρίες στο τέλος.
Η Ερμιονίδα έδειξε τις προθέσεις από το ξεκίνημα απειλώντας στο 4΄ με τον Βασιλέρη να σουτάρει από πλάγια και τον Ντουμάνη να διώχνει σε κόρνερ..
Η Χαλκίδα στο 25΄ έφτασε κοντά στο γκολ με τον Πολίτη να σουτάρει πάνω από τα δοκάρια μέσα από την μεγάλη περιοχή.
Ο Εμέκα στο 32΄ έχοντας δύο παίχτες μπροστά του δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Θωμά.
Με την έναρξη της επανάληψης η Ερμιονίδα πήρε κεφάλι στο σκορ όταν ξεδίπλωσε άριστα την αντεπίθεση με τον Βασιλέρη να σεντράρει από αριστερά και τον Τριμπόνια να σκοράρει ανενόχλητος από το ύψος της μικρής περιοχής.
Η Χαλκίδα ξεκίνησε την αντεπιθεσή της για την ισοφάριση μετά το 60΄ με τον Ντελέκο στο 69΄ να σουτάρει πάνω από τα δοκάρια έχοντας όλο το οπτικό πεδίο ανοιχτό και τον Στεφανίδη αξουδετερωμμένο.
Με τον Α.Ο.Χ. να έχει βγει όλος μπροστά η Ερμιονίδα έβρισκε ελεύθερους χώρους για κόντρα επίθεση και σε μία από αυτές στο 85΄ ο Μακρίδης σε δεύτερο χρόνο ανατράπηκε από τους αμυντικούς με τον διαιτητή να δείχνει το πέναλτι.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος με τον Ντουμάνη να πέφτει στην αριστερή του γωνία διώχνοντας την μπάλα.
Στο επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίχτες λόγω αποβολής του Μπιμπισίδη με δεύτερη κίτρινη.
Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων το γήπεδο πήρε φωτιά καθώς την κεφαλιά του Γεωργίου απέκρουσε εξ επαφής ο Στεφανίδης με τους Χαλκιδέους να διαμαρτύρονται έντονα πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή.
Ένα λεπτό πριν τη λήξη ο Ντελέκος επεδίωξε την δεύτερη κίτρινη παίρνοντας το δρόμο για τα αποδυτήρια.

Διατητής:Ξηρογιάννης Επόπτες:Κορακιανίτης-Παπαδημητρόπουλος (Βοιωτίας)

Α.Ο.Χαλκίς:(Δ.Λύκος) Ντουμάνης Μιχελής (65' Βαλκάνος) Τσίγκρος (88' Μακρής) Γεωργίου Καραμπάς Εμέκα Ταυταρίδης Ντελέκος Θωμάς Πολίτης Ανέστης (61' Μυρτέζα)

Α.Ε.Ερμιονίδα:(Θ.Στάικος) Στεφανίδης Κασαπίδης Μπιμπισίδης Τζιέρης Βιρβίλης Κιοσσές Τριμπόνιας (80' Σταθουλόπουλος) Παλαιοπάνος Μακρίδης (90' Μερτύρης) Τρέσα Βασιλέρης (70' Σαλταπίδας)