Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ταμυναϊκός - Θύελλα Ραφήνας 0-2

Ένα αρκετά καλό παιχνίδι έγινε σήμερα στο Τσαρπάλειο που βρήκε νικήτρια την Θύελλα Ραφήνας απέναντι στον  Ταμυναϊκό, οι φιλοξενούμενοι με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο κατάφεραν να πετύχουν πολύτιμη νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για την σωτηρία ενώ οι γηπεδούχοι για ακόμα μια φόρα προσπάθησαν αρκετά ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που είχαν και δυο δοκάρια αλλά δεν μπόρεσαν να φύγουν με βαθμό η βαθμούς και από αυτή την αναμέτρηση.
Στο Α' ημίχρονο η Θύελλα ήταν καλύτερη και εκτός του γκολ έχασε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, πιο συγκεκριμένα.
Στο 3' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χαρακτίδη απόκρουσε εντυπωσιακά ο Μπάρδης.
Στο 7' πάλι ο Μπάρδης είπε οχι σε τετ τα τετ με τον Γεραγωτέλλη.
Στο 27' ο Κουντάκης βρέθηκε απέναντι απο τον Μπάρδη αλλά σούταρε άουτ.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 31' όταν ο Χαρακτίδης εκτέλεσε φάουλ και ο Μανουσάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπάρδη κάνοντας το 0-1.
Σε αυτό το διάστημα οι γηπεδούχοι  προσπάθησαν να απειλήσουν στο 29' όταν σε κάθετη πάσα ο Μήτρου Ανδ. έφυγε στην πλάτη της άμυνας αλλά ο τερματοφύλακας  Πάντος τον πρόλαβε και απομάκρυνε σε πλάγιο και διαμαρτυρήθηκαν στο 44' όταν ο Αναστασίου που προσπάθησε να απειλησει απο κόντα με κεφαλιά κρατήθηκε απο αντίπαλο αμυντικό αλλά ο διαιτητής Ιωαννίδης είπε παίζετε.
Στο Β' ημίχρονο η Θύελλα κατάφερε νωρίς να διπλασιάσει τα τέρματα της 0-2 με πέναλτι του Χαρακτίδη στο 50'  παράβαση που κέρδισε ο Ντόσκας απο τον Καρατζά Β  σε μια φάση που πάλι οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται οτι υπάρχει επιθετικό φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης.
Στη συνέχεια ο Ταμυναϊκός ανέβασε την αποδοσή του και θα μπορούσε να ζητήσει κάτι καλύτερο απο το παιχνίδι αλλά δυο φορές τα δοκάρια τον σταμάτησαν.
Πιο συγκεκριμένα στο 54' ο Αναστασίου είχε κεφαλιά στο δεξιό κάθετο δοκάρι και στη επαναφορά ο Κούρτης σούταρε άουτ και στο 58' ο Μήτρου Ν βρέθηκε σε θέση βολής αλλά το σουτ που έκανε σταμάτησε στην ίδια δοκό, μια καλή ευκαιρία είχε και η Θύελλα στο 61' όταν ο Ντόσκας απο καλή θέση σούταρε άουτ.
Μετά απο αυτή την νίκη οι φιλοξενούμενοι έκαναν ένα πολύ σημαντικό βήμα για την  παραμονή τους στην κατηγορία ενω ο Ταμυναϊκός με την εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου άφησε ελπίδες για το μέλλον.
Ταμυναϊκός. Λαθουράς Ευαγγελος.
Μπάρδης, Κρόκος (60' Μάλλιος), Πιλάτης, Καρατζάς Β, Αναστασίου Β, Ζάχι, Καρατζάς Κ (74' Σκανδάλης), Καρράς, Κούρτης (82' Μπασινάς), Ραμπαβίλας (46' Μήτρου Ν), Μήτρου Ανδρ.

Θύελλα Ραφήνας. Ηλιόπουλος Σταύρος.
Πάντος (46' Κατσικατσός), Ντόσκας (75' Ζέκιο), Παπαδόπουλος, Μανουσάκης, Σωτηριάδης, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης (90+2' Σαντίκου), Αράπης, Μπουτάκης, Δημητρίου (88' Καραπάνος), Σουλτανίδης.
Aγγελος Σμπιλίρης