Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τρίποντο παραμονής για την Αιδηψό 1-0 τον Ολυμπιακό Χ.

Η Αιδηψός πήρε πολύτιμη νίκη με 1-0 απέναντι στον Ολυμπιακό Χ. που της δίνει αέρα εννέα βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Από την άλλη πλευρά οι ερυθρόλευκοι της Χαλκίδας μπορεί πλέον να μην έχουν ελπίδες παραμονής το ταλέντο όμως των πιτσιρικάδων υπάρχει και θα πρέπει να συνεχίσουν την προσπαθειά τους.
Σε ένα αρκετά καλό  παιχνίδι οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα με τους Κόκκινους να βγαίνουν στην κόντρα όποτε τους δινόταν  ευκαιρία.
Στο πρώτο μέρος η Αιδηψός έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί με την προσπάθεια του Φώτου στο 40΄ να σταματάει στο δοκάρι του Σιμηστήρα.
Οι γηπεδούχοι αξιοποίησαν την υπεροχή τους στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 70΄ με τον Στεργίου να εκμεταλλεύεται την καλοζυγισμένη σέντρα του Αναγνώστου στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά.
Δέκα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν και δεύτερο δοκάρι με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αναγνώστου να σταματάει και πάλι στο δοκάρι του Σιμηστήρα.


ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ (Γιώργος Δημητρίου): Ψαρράς, Χασανάι, Καραγκούνης, Καππές, Μ. Αναγνώστου, Σαμπάι, Ν. Αναγνώστου (84' Σιρπτσιόγλου), Μάρκου (60' Καπλανάι), Φώτου (90' Παπατζίκος), Τίτο Μπιμπάι (90' Στέκας), Στεργίου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Μ. Σαχίνης): Σιμηστήρας, Ραβανός, Χατζηαντωνίου, Γιωρ. Φρυγανάς, Χαρ. Φρυγανάς, Μυτάκης, Φούρλης (66' Αθανασόπουλος), Κικίδης, Αργύρης (75' Μάλλιαρης), Πάλλης, Τσιούνης (65' Βαρτζής).