Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Άνετα ο Ελλήσποντος 3-1 την ΑΕΚ Χαλκίδας

Εύκολη νίκη πέτυχε ο Ελλήσποντος στην Λάμψακο με 3-1 επί της ΑΕΚ Χαλκίδας μετά από μια καλή εμφάνιση και αφού χρειάστηκε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ.
Η ομάδα του Γ.Καρβέλη αιφνιδιάστηκε στο13' όταν ο Πεσχύρας με σουτ μακρινό και από πλάγια κρέμασε τον εμβρόντητο Αγριόδημο κάνοντας το 0-1.
Μέσα σε πέντε λεπτά όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν μια στο 31'όταν ο
Κοτρώτσιος στην προσπάθειά του
να γυρίσει την μπάλα στον Ζαφειρόπουλο αυτή κατέληξε στα δίχτυα (1-1) ,και στο 35'απ'ευθείας φάουλ του Λάμπρου λίγο κάτω από την σέντρα βρήκε τον Ζαφειρόπουλο ανέτοιμο κάνοντας το 2-1.
Από κει και ύστερα ο Ελλήσποντος δεν απειλήθηκε και έφτασε μάλιστα και σε ένα τρίτο γκολ στο 56' μετά από καταπληκτικό χτύπημα φάουλ του Λάμπρου από πλάγια δεξιά στέλνοντας την μπάλα στο δεξί παράθυρο του Ζαφειρόπουλου.
Τελευταία καλή φάση για τον Ελλήσποντο στο 70 όταν ο Κατσικαβάλης απέναντι από τον Ζαφειρόπουλο νικήθηκε από τον γκολκίπερ της ΑΕΚ.
Νίκη ανάσα για τον Ελλήσποντο που προσπαθεί να αποφύγει την τρίτη θέση από το τέλος ενώ για την ομάδα του Τ.Ταυταρίδη που έπαιξε ελεύθερα μην έχοντας τίποτε να χάσει απαλλαγμένη από το άγχος.
Πολύ καλή η διαιτησία των Βελέντζα,Πασχαλίδη και Δούκα.

Ελλήσποντος
Αγριόδημος,Νόνας,Κατσικαβάλης,Κουσερής,Κουτσαυλής,Πετρογιάννης(56'Λαζρί),Νικολάου,
Κούτρας(46'Φτούλης),Λάμπρου,Νάτσης(66΄Κοντούλης),Ντεγιάννης(80'Σεπιόρα)
ΑΕΚ Χαλκίδας
Ζαφειρόπουλος,Φιόλα,Κοτρότσιος,Σταμελάκης,Μαραγκός,Τζαφέρος,Κανεντζής(80'Καρυστινός)
Τριανταφύλλου,Χρόνης,Πεσχύρας,Τουλίτσης.