Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εξακολουθούν στην κορυφή οι Ωρεοί, 3-1 το Βυζάντιο

Άλλη μια νίκη προς την κατάκτηση του τίτλου για την ομάδα των Ωρεών, αυτή τη φορά επί του Βυζαντίου Νέου Πύργου με 3-1.Μία νίκη των Ωρεών που δεν αλλάζει και τη βαθμολογική θέση των κιτρινόμαυρων, εξακολουθώντας να παραμένουν ουραγοί.
Οι φιλοξενούμενοι αν και άνοιξαν πρώτοι το σκορ στο 14΄με πετυχημένη εκτέλεση πέναλτι από τον Αλεξίου, δεν κατάφεραν να αντέξουν την πίεση των πρωτοπόρων οι οποίοι και είχαν τον πρώτο λόγο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Έτσι στο 26΄ ήλθε η ισοφάριση με γκολ του αρχηγού της ομάδας Βαγγέλη Μούστου, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 57΄με τον Ένεχ.  Σχεδόν αμέσως μετά, στο 60΄ συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι διαμόρφωσαν το τελικό 3-1 με γκολ του Τζαφεράι, ενώ στη διάρκεια του αγώνα είχαν και τρία δοκάρια.

Ωρεοί (Γουρνάς Θ):
Δαμάσκος, Τζαφεράι, Σταματονικολός (60΄ Αναγνωστάκης), Τριανταφύλλου, Βασιλείου, Αθανασίου, Μούστος, Μαυρούτσικος Ι, Ασαμόα (73΄ Καραπάνος), Πανώφ (85΄ Φαράντος), Ένεχ

Βυζάντιο Ν. Πύργου: 
Μίλο, Κομποθανάσης, Κυπραίος, Κερασίωτης, Αλεξίου, Δημητράνας, Σταματόπουλος, Χουβαρδάς  Π, Ρούσεβ, Μαρίνοβ (46΄ Παπαδιώτης), Χουβαρδάς Δ