Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η Άρτεμις Αγ. Γεωργίου 3-2 τον ΠΑΟ Κανήθου (φωτορεπορτάζ)

Σε ένα εξαιρετικά ποιοτικό αγώνα η εμπειρία επικράτησε του νεανικού ενθουσιασμού και η Άρτεμις Αγ. Γεωργίου πήρε την νίκη με 3-2 από την νεανική ομάδα του ΠΑΟ Κανήθου που στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν καλύτερη και έχασε σημαντικές ευκαιρίες. Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την εμπειρία των παικτών τους κατάφεραν τις λιγοστές φορές που βρέθηκαν στην αντίπαλη εστία να σημειώσουν τα τρία γκολ της νίκης τους.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον έλεγχο και στο 6' με τον Μέλο να ανοίγουν το σκορ 0-1, ενώ είχαν στην συνέχεια δύο μεγάλες ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ.
Στο 15' η Άρτεμις ισοφάρισε με κεραυνό έξω από την περιοχή του Βασιλείου 1-1.
Στο 29' και πάλι οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ με γκολ που σημείωσε οΛουκας 1-2.
Τρία λεπτά αργότερα και πάλι η Αρτεμις ισοφάρισε και πάλι με σκόρερ τον Βασιλείου 2-2 που ήταν σκορ ημιχρόνου.
Το γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους σημείωσε στο 62' ο Τσαούσης, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2 για την Αρτεμις Αγ. Γεωργίου.
 Αρτεμις Αγ. Γεωργίου:
Ζαχαριάς, Κρόκος, Μούντριχας, Μωραίτης, Μαρούλης, Σκουρλής, Αϊδίνης Βαγγ, Καρλαύτης, Βασιλείου, Τσαούσης, Τσιρέκας ( Γιαννακός, Σιμιτζής, Σαμαράς, Αϊδίνης Δ, Μούντριχας Δ).
ΠΑΟ Κανήθου:
Μπισιώτη, Αυλωναρίτης, Αντρη, Κάσα, Μπένος, Κρινής, Μέλλος, Μπαλιού, Δούνας, Οσκα,(Καρυπίδης, Βενετσανόπουλος, Πολύμερος, Κιουσης, Τοτος, Αρα