Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ήττα και αποκλεισμός του ΑΟ Χαλκίς 0-4 από την Θύελλα Καμαρίου

Την πρόκριση της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών εξασφάλισε η Θύελλα Καμαρίου μετά την νίκη της  με σκορ 4-0 σε ένα αγώνα όπου ο ΑΟ Χαλκίς παρατάχθηκε με σύνθεση ανάγκης.

Η Κυπελλούχος Κυκλάδων ομάδα του Καμαρίου επέβαλε από την αρχή τον ρυθμό της και ήταν καταιγιστική σκοράροντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο.
Μόλις στο 13'ο Αρβανίτης έκανε το 1-0, με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή, με τον Μαυρομμάτη στο 35' να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του, όταν μετά από σέντρα του Ερρίκου πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα του Ντουμάνη 2-0.
Στο 52' μετά από μακρινή μπαλιά του Φίλον και λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα ο Αποστολίδης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, με τον Μαυρομάτη στο 69' να διαμορφώνει το τελικό 4-0 μετά από κόρνερ και κοντινό πλασέ.    

Θύελλα Καμαρίου:
 Τσουκαλάς, Λυγνός (71′ Νομικός), Δημητρακόπουλος (62′ Λύκος), Μαντούσης (62′ Δαβίλας), Ρέτζο, Φίλον, Ερρίκος, Γιαννής, Μαυρομάτης (72′ Πάγια), Αποστολίδης, Αρβανίτης.

ΑΟ Χαλκίς:
Ντουμάνης, Ρογαλίδης (65′ Ζιζόλι), Πατερίτσας, Βελής, Μιχελής, Εμέκα, Μυρτέζα, Μετοχιάτης (86′  Αυλωνίτης), Κουτσαυλής (55′ Παπαγεωργίου), Πολίτης, Παπαδάκης.