Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Παντριαδικός- Μακρυκάπα 2-2

Ο Παντριαδικός που βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να φέρει το αποτέλεσμα στα ίσια, απέναντι στην Μακρυκάπα που είχε προηγηθεί με 0-2.
 Ένταση και σκληρές μονομαχίες ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του αγώνα στον οποίο η Μακρυκάπα προηγήθηκε στο 30' με γκολ που σημείωσε ο Καρκαλής 0-1.

Στο 66' η Μακρυκάπα διπλασίασε τα τέρματα της με πλασέ του Σίδερη με διπλή προσπάθεια 0-2.

Μετά το γκολ που δέχθηκε ο Παντριαδικός αντέδρασε και στο 72' μείωσε το σκορ με γκολ που πέτυχε ο Καραμπέτσος με δυνατό σουτ 2-1.
Στο 76' οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με αυτογκόλ  όταν η μπάλα μετά από σουτ στο δοκάρι κόντραρε στον Λέκκα και κατέληξε στα δίχτυα 2-2.

Από το 40' ο Παντριαδικός έμεινε με δέκα παίκτες λόγο αποβολής του Τσαλιαγκού, ενώ στο 77' αποβλήθηκε και ο Σηφάκης της Μακρυκάπας αφήνοντας και αυτος την ομάδα του με δέκα παίκτες

Παντριαδικός: Β. Τσιμιχόδημος.
 Ευαγγελινός, Καραμπέτσος, Βαξεβάνης (73' Σκευοφύλαξ), Γκρινιάρης, Μάλλιαρης, Χαζαρίδης (65’  Χασάνδρας Δ), Χασάνδρας Γ, (15’ λ.τ. Τσαλιαγκός), Μουτουσίδης, Τσούτσης, Καραντάκης, Πασάι.

ΑΟ Μακρυκάπας: Νίκος Κιαπέκος.
Αναστασίου, Λέκκας, Χ. Χασάνδρας, Τσουμάνης, Ι. Καρκαλής, Σηφάκης, Γκίκας (79' Μπαϊμπάκης), Σεχάι, Βουρδάνος, Σίδερης, Κουτσαυλής.