Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 9 Μαίου 2018: Σε ματς θρίλερ Κύμη - Κόροιβος 62-60

Μετά από ένα συγκλονιστικό ματς στα τελευταία λεπτά η Κύμη νίκησε με 62-60 τον Κόροιβο
στο ΄΄Τάσος Καμπούρης ΄΄συνεχίζοντας το θετικό της σερί.
Η επικράτηση των παικτών του Γ.Καστρίτη θά ήταν ευκολότερη όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο κάτι η επανάπαυση ,κάτι τα πολλά λάθη κυρίως στην επίθεση έφεραν την ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου να μπεί για τα καλά στην διεκδίκηση της νίκης.
Μιάς νίκης που μπορεί να μην ήρθε για τους φιλοξενούμενους όμως με τα νέα που ήρθαν από την Νέα Σμύρνη και την ήττα του Πανιωνίου από τον ΠΑΟΚ ,φέρνει την ομάδα από την Αμαλιάδα να κερδίζει την παραμονή της κατά 99% στην μεγάλη κατηγορία.
Ο ιστορικός Πανιώνιος πλέον ελπίζει σε νίκη του Φάρου στην Θεσσαλονίκη επί ΠΑΟΚ και έτσι ώστε να ισοβαθμίσει με τον Κόροιβο νικώντας φυσικά ο ίδιος μέσα στο Ρέθυμνο.Ένα λεπτό πρίν την λήξη ενώ το σκόρ ήταν 57-60 υπέρ του Κόροιβου ήρθε ο Μακ Φάντεν να ισοφαρίσει με σούτ τριών
πόντων.
Στην επόμενη επίθεση ο Πόσλει έχασε το λέι άπ και ο Τζόουνς με καταπληκτικό μπάσιμο έγραψε το 62-60 με 6΄΄ να απομένουν για την λήξη.
Στο 1΄΄ ο Λάγκφορντ κέρδισε δύο βολές όμως αστόχησε και στις δύο αδυνατώντας να πάει το ματς στην παράταση.
Έτσι η Κύμη με αυτό το τρίποντο θα προσπαθήσει να εξαντλήσει τις πιθανότητες για την έκτη θέση όμως χρειάζεται νίκη στο ΟΑΚΑ επί της ''μεθυσμένης΄΄ ΑΕΚ .
Πρώτος σκόρερ για την Κύμη ο Τσαγκαράκης με 11 πόντους ενώ τον ακολούθησαν οι Μακ Γκί με 8 και Μακ φάντεν με 5.Από την συγκινητική ομάδα του Κόροιβου που στο 30΄έχανε με 12 πόντους και κατάφερε να φέρει το μάτς στα ίσια πρώτος σκόρερ ο Κάρσον με 14 ενώ πίσω του ήταν ο Πόσλει με 7 πόντους.
Τα δεκάλεπτα 20-15,40-26,53-41 62-60.