Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Φιλική νίκη του Τελεθριακού στη Θήβα: Άρης Θήβας - Τελεθριακός 77-82

Σε φιλικό παιχνίδι που έδωσε ο Τελεθριακός για την προετοιμασία του ενόψει του πρωταθλήματος, πήρε μια μεγάλη νίκη απέναντι στον Άρη Θήβας.
Το παιχνίδι έγινε στη Θήβα και η ομάδα της Ιστιαίας κόντραρε στα ίσια τον Άρη και κατάφερε να φύγει νικητής, με τελικό αποτέλεσμα 77 – 82.
Αν και ο Τελεθριακός βρίσκεται μια κατηγορία πιο χαμηλά από τον Άρη Θήβας, δεν φοβήθηκε να τον «δεί στα μάτια» και να  δείξει δείγματα γραφής για το πρωτάθλημα που ξεκινά σε λίγες ημέρες.
Αν και οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ δύο φορές και με διαφορά 7 και 8 πόντων, η ομάδα του Μάκη Φώτου αποδείχτηκε αποτελεσματικότερη και έτσι κατάφερε να πάρει την νίκη.
Να σημειώσουμε πως από τον Άρη απουσίασε ο τραυματίας Τριανταφύλλου, ενώ από τον Τελεθριακό οι Ανδρίτσος και Τσιτούμης.
Διαιτητές στο φιλικό ματς ήταν οι Χουγιάζος-Καραμπιτσάκος.

Αξίζει να τονίσουμε πως η ομάδα της Ιστιαίας φέτος αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία της και ποιος ξέρει; Πιθανά να είναι από αυτές που θα διεκδικήσουν και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.  Με προπονητή τον πολύ καλό και γνωστό Μάκη Φώτου και με παίκτες όπως οι  Μπολμάτης  (από Αταλάντη) και Χοτζαλάρι (από Λειβαδιά ) αλλά  και τους βορειοευβοιώτες Κιαπέκο Μάκη, Ρουμελιώτη Γ.,  Ρουμελιώτη Θ.,  Παπαθανασίου Δ.,  Μέτα Α., Τσιτούμη Γ., Ανδρίτσο Τ. και Ματάκια Ν., ο Τεέθριακός θα είναι σίγουρα ο ομάδα που φέτος θα κάνει τη διαφορά.