Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 10 Απριλίου 2019: Καθάρισε στο δεύτερο την Μακρυκάπα ο Ηρακλής

Το τρίποντο πήρε ο Ηρακλής Ψαχνών επικρατώντας με 0-3 της Μακρυκάπας ελπίζοντας σε απώλειες βαθμών του Α.Ο.Ν.Α. τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές ώστε να σκαρφαλώσει στην κορυφή.
Το συγκρότημα του Σ.Μεθενίτη στο πρώτο μέρος μπήκε νωχελικά απειλώντας κυρίως με κάποια μακρινά σουτ που δεν ανησύχησαν τον Τζουβάρα.
Ο Ν.Κιαπέκος από την πλευρά του είχε ως πρώτο μέλημα η ομάδα του να μην δεχτεί γκολ και αν τους δινόταν η ευκαιρία να χτυπήσουν στην κόντρα.
Στο δεύτερο μέρος ο Ηρακλής μπήκε αποφασιστικά με τον Σπανό στο 50΄ να πλασάρει για το 0-1 εκμεταλλευόμενος απόκρουση του Τζουβάρα και προλαβαίνοντας τους αμυντικούς των Λύκων.
Το γκολ αυτό έλυσε τα πόδια των παιχτών του Ηρακλή οι οποίοι επέβαλλαν τον ρυθμό τους και ήταν εμφανώς καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο.
Ο Σκριβάνος στο 65΄ σέντραρε στην καρδιά της άμυνας της Μακρυκάπας με τον Τσουμάνη στην προσπαθειά του να διώξει να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Το σκορ έκλεισε για τους φιλοξενούμενους στο 70΄ ο Γκάβαλης με το παιχνίδι ουσιαστικά να τελειώνει σε εκείνο το σημείο.

Μακρυκάπα: Τζουβάρας, Βουρδάνος, Βαξεβάνης, Τσουμάνης, Λέκκας (85′ Σμπρίνης), Μπασινάς, Ν. Γκίκας, Σεχάι, Κουτσαυλής (80′ Σ. Στούμπος), Σίδερης, Μαντάς (75′ Κούκουρας).

Ηρακλής Ψαχνών: Αρχοντάκης, Ζουλιώτης Σπανός, Παλαιολόγος, Ρεπετσάς, Τσολάκος, Σκριβάνος (75′ Καραχάλιος), Γιώρ. Αγγελάτος (80′ Δημ. Αγγελάτος), Κόφι  (46′ Γκάβαλης), Ανέστης (65′ Σιαράπης), Μήτρου.