Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Το Αγαπώ & Πράττω ευχαριστεί τους χορηγούς ειδών και υπηρεσιών!


Την Κυριακή 9 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε ο 4ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Δρόμου Αγαπώ και Πράττω, ο οποίος σκοπό είχε την αγορά και δωρεά ενός σύγχρονου αξονικού τομογράφου, στο Γενικό Νοσοκομείο Κύμης Γεώργιος Παπανικολάου!

Αφετηρία του φετινού Αγώνα Δρόμου ήταν η όμορφη παραλία της Κύμης ενώ οι συμμετέχοντες απόλαυσαν μία μοναδική παραθαλάσσια διαδρομή μέσα από τα γραφικά χωριά της παραλίας Κύμης, της Πλατάνας και του Στόμιου Οξυλίθου!


Οι εκπρόσωποι του σωματείου ‘Αγαπώ & Πράττω’ αλλά και του πλήθους των κατοίκων της Εύβοιας που θα ωφεληθούν με την επίτευξη του φετινού στόχου ευχαριστούν θερμά τις εταιρείες: Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., ΚΟΡΠΗ, ΤΟΤΤΙΣ, KYMI PALACE, VALLEDI VILAGE HOTEL, ΑΦΟΙ ΜΑΡΙΝΑΓΗ, ΟΠΤΙΚΑ ΣΓΟΥΡΟΥ – ΠΟΥΛΗ ΑΛΙΚΗ, Η/Υ ΚΕΡΑΙΕΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΑΣΣΙΟΣ, KALOGIROU TEAM, ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΝΔΡΑΝΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΤΑΖ, HOTEL PANORAMA, GC, PELAGOS STUDIOS, HOTEL EFI, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΟ ΑΓΑΙΟ, GRAND BLUE BEACH RESORT, HOTEL STOMIO BEACH, , Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ, ΧΥΜΟΙ AGROS, ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΑ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ, HOTEL CORALI, ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΟΛΕΙΟ ΛΙΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, ΕΜΠΟΡΙΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΧΟΥΧΟΥΜΗΣ, ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΓΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ANGELAKIS DIGITAL, ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΧΩΝΕΥΤΙΚΟ ΚΥΜΗΣ.
Καθώς επίσης και τους: PHYSIOMEDIC ΝΕΛΛΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ SPORTSURGERY.GR, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, Α.Ο. ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ SAR, FETES CLUB 4×4, ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΟΚΤΩΝΙΑΣ Ο ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ, ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ, ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΌΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΙΟΥ που στήριξαν τη φετινή διοργάνωση ως χορηγοί ειδών και υπηρεσιών!

 Το ‘Αγαπώ & Πράττω’ μετά την επιτυχή διεξαγωγή του 4ου Φιλανθρωπικού αγώνα δρόμου, θα προβεί και σε άλλες δράσεις κατά τους θερινούς μήνες με σκοπό την ολοκλήρωση της συγκέντρωσης του ποσού για την αγορά και δωρεά του Αξονικού τομογράφου για το Γενικό Νοσοκομείο Κύμης Γεώργιος Παπανικολάου το οποίο εξυπηρετεί τους πολίτες της κεντρικής και Ανατολικής Εύβοιας αλλά και της νήσου Σκύρου.