Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ευχαριστίες από τον σύλλογο "Ο Καλός Σαμαρείτης"


Με ανακοίνωση του ο Σύλλογος "Ο Καλός Σαμαρείτης" ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες αλλά και όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί ο Ημιμαραθώνιος Χαλκίδας "CHALKIDA BRIDGES HALF MARATHON 2019".

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:


Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανευβοϊκού Συλλόγου 'Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ' ως κύριος διοργανωτής, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συμμετέχοντες στον Ημιμαραθώνιο της Χαλκίδας 'CHALKIDA BRIDGES HALF MARATHON' 2019 για την αθρόα συμμετοχή και το μεγαλειώδες μήνυμα ζωής και αλληλεγγύης.

Ευχαριστούμε τα μέλη του Συλλόγου ,τους εθελοντές και εθελόντριες,τους χορηγούς μας και όλους όσοι συνέβαλαν για την πραγματοποίηση του Ημιμαραθωνίου.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Χαλκιδέων και τον ΔΟΑΠΠΕΧ για την συνεργασία και την υποστήριξη στην πραγματοποίηση του Ημιμαραθωνίου καθώς επίσης και την Ε.Α.Σ οι οποίοι ανέλαβαν την προκήρυξη του αγώνα,καθώς επίσης και τον πρόεδρο της Ε.Α.Σ.

Ευχαριστούμε πολύ τον έντυπο,ραδιοφωνικό και ηλεκτρονικό τύπο για την υποστήριξη τους και προβολή του Ημιμαραθωνίου.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά 'ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ' για την συνεργασία και επικουρική βοήθεια αλλά και την εν γένει δημοσιοποίηση του Ημιμαραθωνίου μας και του κοινωνικού σκοπού του.

Για τυχόν παραλήψεις και ατέλειες ζητούμε συγνώμη και την κατανόηση όλων.

Προσπάθεια μας είναι κάθε χρόνο να υπάρχει καλύτερη οργάνωση.

Ραντεβού τον Οκτώβρη του 2020.

Μην λείψει κανείς!