Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Κίνηση... ματ με την απόκτηση Ρούσσου η Κάρυστος


Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο ΑΟ Καρύστου που απέκτησε τον 31 ετών επιθετικό Αλέξανδρο Ρούσσο ο οποίος έχεις παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες (Β' και Γ' Εθνική) και έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Αιγάλεω, Βύζα Μεγάρων, Εθνικό Πειραιώς, Άγιο Δημήτριο, Αγία Ελεούσα κτλ με μεγάλη επιτυχία.
Την χρονιά που τελείωσε ο Ρούσσος σημείωσε 19 τέρματα και βοήθησε την Αγία Ελεούσα να ανέβει στην Α' Αθηνών, ενώ την προηγούμενη χρονιά είχε βρει δίχτυα 21 φορές.
Ο έμπειρος επιθετικός που είναι παιδί της Αγίας Ελεούσας (εγγονός του επίτιμου προέδρου της ομάδας Μάκη Ρούσσου) θεωρείται ένας από τους καλύτερους σκόρερ των αθηναϊκών γηπέδων.

Στον ΑΟ Καρύστου εργάζονται για να είναι όλα έτοιμα με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, έτσι τις τελευταίες μέρες γίνονται κάποιες εργασίες στους χώρους του γηπέδου (σε συνεργασία και με τον Δήμο Καρύστου),όπως επίσης στις σκέψεις είναι να μπουν και δημοσιογραφικά θεωρεία.

Η ομάδα που θα έχει και την φετινή χρονιά προπονητή τον Ηλία Οικονομίδη έχει προγραμματίσει για την 1η Αυγούστου την έναρξη της προετοιμασίας, ενώ έχει κλείσει ήδη και τρεις φιλικούς αγώνες  με Άρη Βούλας στις 12/8, με Παλληνιακό στις 23/8 και με Δύστο στις 30/8.

Από αριστερά Οικονομίδης Ηλ. - Ρουκλιώτης Ι. - Ρούσσος Αλ - Κοσμέτος Τρ.