Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με δυο πρόσωπα το ντέρμπι στο Νεοχώρι: Νηλέας - Δύστος 2-2

Ισόπαλο έληξε το γειτονικό ντέρμπι στο Νεοχώρι ανάμεσα στον Νηλέα και το Δύστο σε ένα αγώνα που είχε δύο πρόσωπα, με τους γηπεδούχους να είναι πιο ουσιαστικοί στο πρώτο μέρος και να προηγούνται με 2-0 και τους  φιλοξενούμενους να ανακάμπτουν στο δεύτερο, να φέρνουν τον αγώνα στα ίσια και αν ήταν πιο προσεκτικοί να έφευγαν με το διπλό από το Νεοχώρι. Ο αγώνας πάντως ήταν ποιοτικός μα δυνατές μονομαχίες που ικανοποίησε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο Νεοχωρίου.
Με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ ξεκίνησε ο αγώνας στο 12' στην πρώτη τους επίθεση όταν ο Παπακωσταντίνου με εξαιρετικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 1-0. 
Η απάντηση των φιλοξενουμένων ήρθε στο 27' όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Πιλάτη η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.
Στο 33' ο Μαστροκώστας από κοντά πλάσαρε άουτ.
Στο 40' εκτέλεση φάουλ του Ζωντού με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.
Στο 43' μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Πούρης από το ύψος του πέναλτι ΄φησε άγαλμα τον Λαθουρά και διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων 2-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 47' έχασαν μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν όταν σουτ του Πιλάτη έδιωξαν οι αμυντικοί σε κόρνερ και στην εκτέλεση του μετά από σύγχυση στα καρέ του Νηλέα δυο παίκτες δεν κατάφεραν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 51' όμως κατάφεραν να μειώσουν το σκορ όταν μετά από σέντρα ο Τσαλιαγκός από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κότσαρη 2-1.
Στο 72' ο Δύστος έφερε τον αγώνα στα ίσια όταν μετά από σύγχυση στην άμυνα του Νηλέα ο Δ. Πιλάτης σημείωσε την ισοφάριση 2-2.
Στο 77' Πλασέ από κοντά του Μαστροκώστα μπλόκαρε ο Κότσαρης.
Οι γηπεδούχοι στις ελάχιστες επιθέσεις του δεύτερου μέρους όπου ο Δύστος ήταν καλύτερος είχαν την ευκαιρία να πάρουν την νίκη στο 89' όταν ο Πηλιχός βρέθηκε ένα μέτρο από το τέρμα αλλά δεν βρήκε την μπάλα να την σπρώξει στα δίχτυα και έτσι το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους γείτονες ισόπαλους με 2-2.
Άριστη η διαιτησία του Δανηιλίδη και των Βοηθών του κας Τσότσου και Περούλια Γιάννη.

Νηλέας Νεοχωρίου: Ρέτσας Μάριος
Κότσαρης Κ, Κότσαρης Γ ( 76' Δ. Καρλής), Δήμου ( 40' Μακρής), Ζέρβας, Ζωντός Αθ, Τσόκας, Ζωντός Γ, Πούρης, Πηλιχός, Παπακωνσταντίνου, Σαμαράς.

ΑΟ Δύστου: Παν Ηλίας.
Λαθουράς, Ηλίας Χ ( 64' Κρόκος), Πιλάτης Απ, Ευδοξιάδης, Παντελής, Πιλάτης Γ, Πιλάτης Δ, Αντώνενας ( 46' Τσαλιαγκός), Μαστροκώστας Χ, Αναστασίου, Μοιρώτσος ( 88' Σίμωσης).

>