Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Μπασινάς στενα Χ ώρησε τον Α.Ο.Ν.Α.

Με ένα γκολ του Δ. Μπασινά προς το τέλος του παιχνιδιού η Καστέλα έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Αρτάκη αφηνοντάς την γι ακόμη ένα παιχνίδι χωρίς νίκη.
Οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες να καθαρίσουν το παιχνίδι όμως δεν τις μετέτρεψαν σε γκολ και κάπου εκεί εμφανίστηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ αρκετά νωρίς στο 15΄ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μιχαλά η μπάλα βρήκε σε σώμα αμυνομένου και  κατέληξε στα δίχτυα του Τσάμαρη.
Η καστέλλα προσπάθησε να αντιδράσει το σουτ όμως του Ζήση στο 19΄ πέρασε άουτ.
Ο Α.Ο.Ν.Α. με καλή κυκλοφορία της μπάλας είχε την υπεροχή και στο 31΄ βρέθηκε κοντά στο δεύτερο γκολ με την κεφαλιά του Μπασινα Θ. να μη βρίσκει στόχο.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν οι προσπάθειες όμως  στο 55΄ των  Τσούτη και Μαντά σταμάτησαν στον Κηρόπουλο.
Η είσοδος του Σπανού στο 56΄ συμμάζεψε το κέντρο των φιλοξενουμένων χωρίς όμως να καταφέρνουν να φανούν απειλητικοί.
Η Αρτάκη στο 80΄ έχασε μοναδική ευκαιρία να κλειδώσει τη νίκη το πλασέ όμως του Μπασινά Θ.μπλόκαρε ο Κηρόπουλος.
Στο 84΄ ήρθε η ψυχρολουσία για την Αρτάκη με τον Μπασινά Δ. να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με δυνατό σουτ και να τιμωρεί τους γηπεδούχους  που δεν κατάφεραν να τελειώσουν το παιχνίδι στις ευκαιρίες που είχαν.

Α.Ο.Ν.Α.; Τσάμαρης Μαστροκώστας Γκίκας Αγγελάκης Μπισμπικόπουλος Τσούτης Μαντάς Κονόμι Μπασινάς Θ. ( 80΄Γκέκας) Μιχαλάς ( 60΄ Χιούσκα) Κολιόπουλος( 70΄ Λειβαδίτης)

Καστέλλα ;Κηρόπουλος Χασάνδρας Κεχαγιάς Βότσης Μακρής Μπασινάς Δ. Ξυνογαλάς Γκίκας Τσούτσης Τζαμίχας( 20΄λ.τ. Δεληγιώργης 56΄ Σπανός) Ζήσης ( 70 Κατσίκας)