Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πρώτο τρίποντο για τον Ελλήσποντο

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πήρε ο Ελλήσποντος επικρατώντας με 0-2 του Ολυμπιακού Χ. στο Πάρκο του Λαού.
Οι παίχτες του Γ.Καρβέλη χωρίς να εντυπωσιάσουν με την αποδοσή τους κατάφεραν με 2 γκολ στο πρώτο μέρος να γείρουν την πλάστιγγα προς το μέρος τους και τελικά να πάρουν τη νίκη παρότι έπαιζαν με παίχτη λιγότερο για σχεδόν είκοσι πέντε λεπτά.
Στην πρώτη επίσκεψη στα καρέ των γηπεδούχων στο 10΄ ο Ελλήσποντος άνοιξε το σκορ με πλασέ του Νάτση μέσα από την μεγάλη περιοχή.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 16΄ το σουτ του Κυτίνου πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Σπάχο.
Οι φιλοξενούνενοι με κατοχή μπάλας και σωστή αμυντική διάταξη πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού.
Από την άλλη πλευρά οι Κόκκινοι του Μ.Σαχίνη προσπαθούσαν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις με κύριο εκφραστή τον Π.Στρατή.
Σε μία από αυτές στο 27΄ ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Στρατή με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Ο Ελλήσποντος ευτύχησε να πετύχει και δεύτερο τέρμα στο 43΄ με σουτ του Λάζρι από τη γωνία της μικρής περιοχής πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με αέρα 2 τερμάτων.
Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός ξεκίνησε επιθετικά και απείλησε στο 52΄ με το πλασέ του Στρατή να φεύγει ελάχιστα δίπλα από τα δοκάρια.
Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίχτες στο 67΄ λόγω αποβολής του Νάτση με δεύτερη κίτρινη.
Στα λεπτά που απέμειναν μέχρι τη λήξη ο Ελλήσποντος διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι και απειλήθηκε μόνο στο 76΄ με το σουτ του Στρατή να βρίσκει σε σώματα αμυνομένων και να φεύγει κόρνερ.

Ολυμπιακός Χ. Βάρκας Ραβανός (46΄Ράνα)Παπαδέδες Κικίδης( 80΄Στρατής Δ.) Βελλής Τζαφέρος Κυτίνος Αθανασόπουλος ( 58΄ Μάλλιαρης) Στρατής Μπασινάς Τσιούνης( 58΄Μητάκης)


Ελλήσποντος: Σπάχο Κατσικαβάλης Κοντάκης Κουσερής Κουτσαβλής Σπυράκης Νικολάου Χαλιώτης (36΄λ.τ. Ταυλαρίδης 77΄Φτούλης) Λάμπρου ( 85΄ Νόνας) Λάζρι Νάτσης