Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Επίδειξη δύναμης ο Λήλας 4-0 τον Αστέρα Βατώντα

Μετά  από μιά γεμάτη ουσία εμφάνιση ο Λήλας Βασιλικού συνέτριψε με 4-0 τον Αστ.Βατώντα στο Ενωσιακό.Η ομάδα του Γ.Λάμπρου δυσκολεύτηκε σχεδόν για ένα ημίχρονο αφού στο 43΄έλυσε τον γόρδιο δεσμό ανοίγοντας το σκορ με τον Τσολάκο έπειτα από ωραια διείσδυση από τα αριστερά του Σεινταρά.Ο τελευταίος αναδείχθηκε σε πρωταγωνιστή του μάτς μιας και μέσα σε πέντε λεπτά από το 47΄εως το 52' πέτυχε δύο γκολ και έκανε το απόγευμα πολύ πιο εύκολο για την ομάδα του.Στο 47΄με πλασε και στο 52 'με κεφαλιά μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Αστ.Βατώντα ο Σεινταράς βρήκε τον τρόπο να κλειδώσει την νίκη για τη ομάδα του Γ.Λάμπρου.
Για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα ο Μαστροκώστας στο65΄ με πέναλτι μετά από υπόδειξη σε χέρι του Κατσιαούνη από σέντρα του Τζάβρα.
Στην συνέχεια ο Γ.Λάμπρου έβγαλε σχεδόν όλη την γραμμή κρούσης δοκιμάζοντας τους παγκίτες του δίνοντας τους χρόνο συμμετοχής.Μιά νίκη ευρεία για τον Λήλα που σίγουρα αφιερώνεται στον πρόεδρο του τον Γ.Ελευθεριάδη μετά την περιπέτεια που περασε τον τελευταίο καιρό. Και μάλιστα ο πρόεδρος του Βατώντα ο κύριος Λαλανίτης σε μιά ένδειξη ανθρωπιάς στέλνει ο ίδιος προσωπικά αλλά και η ομάδα του την ταχεία αναρρωση στον πρόεδρο του Λήλα.
Λήλας Βασιλικού
Μπιμπάι,Τζάβρας,Αγγελάτος[16λ.τ Μπούρικας],Τοουρφέ,Παλαιολόγος,Τσολάκος,Αγγελάτος,
Καραχάλιος[75'Μπαλόζι],Τσομπάνης[70'Μετοχιάτης],Μαστροκώστας,Σεινταράς[60'Ρωμανός]

Αστ.Βατώντα
Σταθαράς,Νεσίμι,Σκούρος,Κατσαούνης,Βαλίλας[16'λ.τΜιχαηλίδης],Κηρύκος[58'Στεφανίδης],
Χασαλάρι,Γούναρης[55'Μαντζαδέριας]Κούκα,Γιαννουκάκος[70'Γούστας],Ματράκας.