Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ηρακλής Ψ. και Σκεπαστή μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχτηκαν ο Ηρακλής Ψαχνών με την Σκεπαστή σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη.
Οι γηπεδούχοι με την απουσία του Σκριβάνου Π. του Δ. να είναι εμφανής στην επίθεση στο πρώτο μέρος δεν απείλησαν ιδιαίτερα στην επανάληψη όμως προηγήθηκαν αρκετά νωρίς και παρόλο που είχαν τις ευκαιρίες δεν κατάφεραν να κλειδώσουν τη νίκη.
Από την άλλη πλευρά η αμυντική γραμμή των φιλοξενουμένων ήταν πάρα πολύ καλή και οι αντεπιθέσεις τους ήταν σκέτο φαρμάκι.
Ο Ηρακλής απείλησε πρώτος στο 22΄ με το σουτ του Σμυρναίου να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Βασιλείου.
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 25΄ το σουτ όμως του Καψάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
Μετά το 35΄ ο Ηρακλής ανέβασε την αποδοσή του χωρίς όμως να φανεί απειλητικός προς την εστία του Βασιλείου.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 52΄ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ έπειτα από μακρινή μπαλιά του Μπελίτσου ο Σκριβάνος βρέθηκε μόνος απέναντι στον Βασιλείου και με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 1-0.
Ο σκόρερ στο 60΄ εξαπέλυσε δυνατό κεραυνό  με τον Βασιλείου να πετάγεται και να διώχνει σε κόρνερ.
Η Σκεπαστή στο 62΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια με τον Ανδρούτσο να σταματάει το σουτ του Ντέντη.

Στο 65΄ η Σκεπαστή κέρδισε πέναλτι έπειτα από μακρινή μπαλιά του Τσούπρου η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού των Ψαχνών με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πάναλτι.
Την εκτέλεση ανέλαβε εύστοχα ο Θαλασσινός Ι. του Β. κάνοντας το 1-1.
Αμέσως μετά τη φάση της ισοφάρισης το δυνατό σουτ του Τόλη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Βασιλείου.
Τελευταία καλή φάση του παιχνιδιού ήταν στο 83΄ με τον Γοργομάτη να μην καταφέρνει να νικήσει τον Ανδρούτσο όταν βρέθηκε μόνος απέναντι στον Ψαχνιώτη τερματοφύλακα.
Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Καλλίτση στο 93΄

Ηρακλής Ψαχνών; Ανδρούτσος Σκριβάνος του Λ. Δούλος ( 90΄ Τσούμαρης) Ταψής Μπελίτσος Γκούρλας Χασαπίδης ( 46΄ Κοροβέσης) Τουρκοχωρίτης Σμυρναίος Γκάβαλης Τόλης ( 73΄ Στούπας)




Α.Ο.Σκεπαστής ; Βασιλείου Θαλασσινός Ι. του Α. Αγιασοφίτης Καλλίτσης Τσούπρος Κωνστάντιος ( 55΄ Γοργομάτης) Ντέντης Θαλασσινός Ι. του Β. Καψάλας ( λ.τ. 39΄ Καρατζούδης) Θαλασσινός ΑΘ. Γερογιάννης