Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πρώτη νίκη για τους Ωρεούς, 2-1 την Καστέλλα


Πρώτο τρίποντο για τους Ωρεούς που στην Ιστιαία φιλοξένησαν τον ΑΠΟ Καστέλας για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας της Εύβοιας.
Ένα παιχνίδι  που η ομάδα του Θανάση Γουρνά κέρδισε με σκορ 2-1.
Οι γηπεδούχοι  μπήκαν από την αρχή του αγώνα πολύ δυνατά, δημιουργώντας την πρώτη τους ευκαιρία στο 1ο λεπτό, με τον Σταματονικολό να επιχειρεί ξαφνικό σουτ που με ένταση ο Καραζάλιος έδιωξε κόρνερ. Στη συνέχεια, μετά την εκτέλεσή του, ο Ι. Μαυρούτσικος έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στο πάνω μέρος των διχτυών.
Στο 20΄ ο Μούστος τροφοδότησε τον Αναγνωστάκη και εκείνος πλάσαρε για γκολ, όμως ο Καραχάλιος είπε πάλι «όχι» διώχνοντας σε κόρνερ.
Στο 34΄και πάλι ο Αναγνωστάκης σουτάρει  από μακριά, με το Καραχάλιο να εκτιάσσεται, αν αγγίσει την μπάλα, αυτή να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και από να τερματίζεο σε κόρνερ.
 Στο 36΄ ο Ένεχ μπήκε στην περιοχή, ο Καραχάλιος τον ανέτρεψε πέφτοντας στα πόδια του και ο κος Καλαμάτας χρέωσε πέναλτι.
Το πέναλτι στο 38΄ εκτέλεσε πετυχημένα ο αρχηγός της ομάδας των Ωρεών, Βαγγέλης Μούστος, 1-0.  (Δείτε το σχετικό Video).
Στο 44΄ ο Αναγνωστάκης έχασε «άχαστη» ευκαιρία, αφού μπροστά σε κενή εστία και σχεδόν δύο μέτρα από αυτήν, πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο του Καραχάλιου.
Στο 55΄ ο Τσούμαρης εκμεταλεύτηκε λάθος μεταβίβαση  από την άμυνα των γηπεδούχων, έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε και το Μαυρούστικο Δ., φέρονοντας το παιχνίδι στα ίσια, 1-1.

Από εκεί και μετά οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς και έχασε αρκετές ευκαιρίες για σκοράρισμα. Για παράδειγμα, στο 60΄ βολίδα του Τζαφεράι από κοντά τραντάζει το δοκάρι του Καραχάλιου, ενώ στο 72΄ σουτ του Κατσός  με στόχο τα δίχτυα, κόντραρε σε σώμα αμυνόμενου και άλλαξε πορεία.
Στο 87΄ ο Μαργέτης με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο του Καραχάλιου, ενώ στο 89΄ ο ίδιος, μέσα στην περιοχή με έξυπνη αλλαγή της πορείας της μπάλας με το τακουνάκι, την έστειλε στα δίχτυα της Καστέλλας, λυτρώνοντας την ομάδα του και δίνοντάς της την νίκη  με 2-1.
Να σημειώσουμε πως στο ημίχορονο, η Διοίκηση της ομάδα πραγματοποίησε κλήρωση με έπαθλο ένα ολόκληρο φελιζόλ με ψάρια, έπαθλο που τελικά πήρε ο Νίκος Μαυρούτσικος (μέλος του ΔΣ). Δείτε το σχετικό Video.

(Θα ακολουθήσει αργότερα και φωτορεπορτάζ)


 Α.Ο. Ωρεών (Γουρνάς): 

Μαυρούτσικος Δ, Τζαφεράι, Σταματονικολός, Γιουκάι, Βασιλείου, Κατσός (80΄ Μαργέτης), Μούστος (93΄ Καραπάνος), Μαυρούτσικος Ι, Αναγνωστάκης (61΄ Αθανασίου), Ένεχ, Καπλανάι (70΄ Μπαλάνος).

Καστέλλα (Μπασούκος): 

Καραχάλιος, Οσμάνι, Μαρίνος, Τριανταφύλλου, Παυλίδης, Κουβούτσης, Αρχοντούλης (58΄ Χρυσικός), Παπαρούνης (74΄ Βάσσος), Τσούμαρης, Γραμματικόγιαννης Α, Δελληγιώργης (88΄ Χασάνδρας)

Διαιτητής: Βρακάς
Βοηθοί: Λιαγκάκης – Νικολάου

το  πέναλτι

η κλήρωση