Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με ανατροπή η πρώτη νίκη της Μακρυκάπας

 Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πήρε η Μακρυκάπα επικρατώντας με 1-3 του Όλυμπου στο Γυμνό.
Οι παίχτες του Ν.Κιαπέκου παρόλο που βρέθηκαν πίσω στο σκορ βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουν το Παιχνίδι φεύγοντας από το Γυμνό με το τρίποντο.
Από την πλευρά του ο Όλυμπος δείχνοντας να έχει χάσει από την περσινή του δυναμική δεν έχει καταφέρει να πάρει το ροζ φύλλο αγώνος.
Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις στο πρώτο μέρος και τους γηπεδούχους να ξεκινάνε καλύτερα ο Όλυμπος πήρε κεφάλι στο σκορ στο 35΄ όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Σ.Αργύρης πήρε την κεφαλιά ανοίγοντας το σκορ.
Με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο και την Μακρυκάπα να δυσκολεύεται να απαντήσει οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.
Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε με τους φιλοξενούμενους να ανεβάζουν την αποδοσή τους και τον Όλυμπο να προσπαθεί να διαφυλάξει το υπέρ του σκορ.
Στο 75΄ ο Μπαιμπάκης με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έφερε το παιχνίδι στα ίσια.
Στη συνέχεια η Μακρυκάπα με ανεβασμένη ψυχολογία πήρε κεφάλι στο σκορ στο 82΄ με δράστη και πάλι τον Μπαιμπάκη.
Στα λεπτά που απέμειναν οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βγουν μπροστά για την ισοφάριση χωρίς να τα καταφέρουν
Τη νίκη για τη Μακρυκάπα κλείδωσε στις καθυστερήσεις με κεφαλιά ο  έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.ο Κούκουρας.

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ: Θ. Σακκής, Μήτρου (75' Λαγός), Κιούσης (85' Γ. Ρουμπής), Μπισμπικόπουλος, Κουτσαυλής, Η. Αργύρης, Ντούρμας, Κηρύκος (75' Ξυλάς), Α. Ρουμπής, Σ. Αργύρης, Ν. Σακκής.

ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ: Τζουβάρας, Λέκκας, Χασάνδρας, Α. Καρκαλής (55' Βουρδάνος), Θ. Γκίκας, Μπασινάς, Ν. Γκίκας (80' Κούκουρας), Τσουμάνης (40' Σιχάζ), Μπαϊμπάκης, Σίδερης, Κουτσαυλής.