Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Λήλας Βασιλικού-Α.Ο.Ν.Α.:Τον έπνιξε στο ποτάμι

Ο Α.Ο.Ν.Α. πατώντας το γκάζι για ένα ημίχρονο επιβλήθηκε του Λήλα με το ευρύ 0-6.
Ο παίχτες του Β.Ζέρβα με την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση πάτησαν κορυφή και περιμένουν την επόμενη αγωνιστική τον Ηρακλή στο ''Ν.Κίλιμπας''
Ο Λήλας από την άλλη πλευρά δεν έχει καταφέρει στις τρεις πρώτες αγωνιστικές να πάρει βαθμό και ο Τ.Ταυταρίδης με τους παίχτες του φαίνεται πως έχουν δύσκολο δρόμο μπροστά τους.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 20΄ με σουτ του Τσομπάνη.
Με τους Αρτακιανούς σε καλή μέρα το δεύτερο
γκολ ήρθε στο 28΄ με προσπάθεια του Λούκα.
Η συνέχεια έγινε ακόμη πιο εύκολη για την Αρτάκη και με τον Λήλα να μην μπορεί να αντιδράσει στο 38΄ ο Μαστροκώστας έβαλε το ονομά του στον πίνακα των σκόρερ.
Ο Καραντάκης φαίνεται να δικαιώνει την διοίκηση και τον προπονητή που το Καλοκαίρι τον ήθελαν διακαώς πετυχαίνοντας δύο γκολ στο σημερινό παιχνίδι στο 42΄ και στο 44΄ φθάνοντας παράλληλα τα πέντε τέρματα.
Στην επανάληψη ο Α.Ο.Ν.Α. κατέβασε στροφές και το παιχνίδι απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα ο Τσούτης στο 80΄ με κεφαλιά έγραψε το 0-6 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ: Τόρα, Ντουλελάρι (46' Πεσχύρας), Βάθης (70' Πρίφτι), Τσούρα, Χαζαρίδης, Αγγελάκης, Παπίλας, Ζευγολάτης (46' Βανγγελή), Αριστ. Μακρής, Τσαλιαγκός, Θαν. Μακρής (65' Μανικιώτης).

ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ: Τσάμαρης, Κολιόπουλος (46' Νικολάου), Νάτσης, Γεωργίου, Θωμάς (46' Ζαχαρόπουλος), Τσούτης, Λούκας (55' Κούκα), Μαστροκώστας, Καραντάκης, Τσομπάνης (46' Λούρος), Τουρκοχωρίτης.