Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη του ΛΗΛΑ με ολική ανατροπή στην Αιδηψό


Με τους πολύτιμους βαθμούς της νίκης έφυγε σήμερα από την Αιδηψό η ομάδα του Λήλαντα Βασιλικού, αφού κατάφερε με «ολική ανατροπή» να κερδίσει την τοπική ομάδα με 4-1.
Το πρώτο μέρος κύλισε χωρίς κάποια μεγάλη φάση και από τις δύο ομάδες, αν εξαιρέσουμε ότι στο 30΄ υπήρξε ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, αφού  μέσα στην περιοχή υπήρξε φάση διαρκείας με τρεις διαδοχικές αστοχίες των επιθετικών των φιλοξενούμενων και την μπάλα τελικά να βγαίνει άουτ.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Αιδηψού μπήκε δυνατά, πίεσε την άμυνα του Τόρα και κατάφερε στο 54΄να σκοράρει. Συγκεκριμένα ο Γοργομάτης από δεξιά με βαθειά σέντρα βρήκε στην μικρή περιοχή τον Ηλία Στεργίου που με σχεδόν κεφαλιά – ψαράκι άνοιξε το σκορ, 1 – 0.

Γρήγορα όμως αντέδρασε η ομάδα του Ταυταρίδη με τον Μπαλόζι στο 63΄ να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια, αφού πρώτα ξεγέλασε δύο αμυνόμενους, 1-1.

Στο 70΄ η ομάδα την Αιδηψού έφτασε κοντά στο γκολ με τον Αντριάνο Μπιμπάι να σουτάρει από πολύ πλάγια θέση και ο Τόρα με ένταση να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 76΄ ο Τσούρα από κοντά με σκαφτό πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον Κυριακού και έκανε την ανατροπή, 1-2.
Στο 85΄ ο Μπαλόζι και πάλι ξεγελά την άμυνα και από κοντά κάνει εύκολα το 1-3.
Στο 90΄ οι γηπεδούχοι χάνουν ευκαιρία μετα από σουτ του Α. Στεργίου που κόντραρε σε πόδια αμυνόμενου και τερμάτισε κόρνερ.
Στο 92΄ ο Μακρής κρεμάει εύκολα τον Κυριακού και διαμορφώνει το τελικό 1-4, δίνοντας μορφή θριάμβου στη νίκη των φιλοξενούμενων.
Στο 93΄ υπήρξε συμπλοκή των Καπλανάι και Πρίφτη και ο κος Παπακυριάκος έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα και στους δύο.
 (ΑΥΡΙΟ θα υπάρξει ΠΛΟΥΣΙΟ Φωτορεπορτάζ )

ΑΟ Αιδηψός (Δημητρίου):

Μιλάνι (αα 73΄ Κυριακού), Σαββόπουλος, Αφένδρας, Καππές, Βασιλείου (80΄ Φώτου Χ), Στεργίου Η, Σαμπάι (Καπλανάι), Αναγνώστου (50΄ Μπιμπάι Τα), Μπιμπάι Α, Γοργομάτης, Στεργίου Α



Λήλας Βασιλικού (Ταυταρίδης):

Τόρα, Κικίδης, Ευαγγελινός, Χαζαβάνης, Τσούρα (89΄ Βάθης), Αγγελάκης, Παπίλας, Αλεξίου, Μακρής, Μπαλόζι (86΄ Ζευγολάτης), Πεσχύρας


Διαιτητής: Παπακυριάκος
Βοηθοί: Ρουμπής - Ιωάννου