Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Λύτρωση στις καθυστερήσεις για την Ερέτρια

Χρυσό βαθμό απέσπασε ο Απόλλωνας Ερέτριας σήμερα στην έδρα του με αντίπαλο τον Άγιο Ιερόθεο, με τελικό σκορ 1-1.
Η ισοφάριση για τους Ερετριανούς ήλθε στις καθυστερήσεις με σκόρερ τον Κοντό. Ο βαθμός της  ισοπαλίας έτσι όπως ήλθε, είναι μια ψυχολογική ένεση για τους παίκτες τους Δημήτρη Βαλκάνου οι οποίοι πάλεψαν μέχρι τελευταίου δευτερόλεπτου να μη χάσουν το παιχνίδι.

Δυνατά ξεκίνησαν τον αγώνα οι φιλοξενούμενοι έχοντας την κατοχή της μπάλας και περιορίζοντας τους γηπεδούχους στο μισό γήπεδο. Από την άλλη η Ερέτρια προσπάθησε να μην αφήσει ανοιχτούς διαδρόμους έτσι ώστε να μη δεχτεί γκόλ στην αρχή του παιχνιδιού.

Στο 18΄ ο Καλοχωρίδης από πλεονεκτική θέση σούταρε και ο Ρουμπής απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ, φάση που ήταν και η καλύτερη του πρώτου εικοσαλέπτου για τους γηπεδούχους.
Ο Άγιος Ιερόθεος είχε κάποια μακρινά σουτ χωρίς όμως να μπει στην μεγάλη περιοχή της Ερέτριας.

Στο 28΄ ο Ντουλαβέρι έκανε λάθος στην άμυνα της Ερέτριας, ο Πολίτης έκλεψε την μπάλα και με πλασέ από κοντά έκανε το 0-1.
Για το επόμενο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι έχασαν άλλες τρεις κλασικές ευκαιρίες να κλειδώσουν το παιχνίδι, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν.
Ίδια εικόνα είχαμε και στο δεύτερο ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να έχουν κατοχή μπάλας, αλλά να μην μπορούν να ολοκληρώσουν τις φάσεις που δημιούργησαν.

Τα τελευταία λεπτά ο Απόλλων Ερέτριας σαν να μην είχε να χάσει κάτι, ανέβηκε ψηλά και πίεσε και στο 94΄ ο Κοντός από κοντά (στην τελευταία φάση του αγώνα) ισοφάρισε λυτρώνοντας τους γηπεδούχους.

Απόλλων Ερέτριας:
Ναυροζίδης, Μεκανάι, Ρούσσος (55΄ Τραγκάι), Σμπιλίρης, Μπαλόζι (75΄ Κορακιανίτης), Κοντός, Καλοχωρίδης, Ντουλαβέρι, Woong (55΄ Τόρα), Βαλκάνος, Αμαρατίδης (74΄ Τσίγκρας)

Άγιος Ιερόθεος:
Ρουμπής, Πολίτης, Χαραλάμπους, Τσατσαρής, Αποστόλου, Βαλατσούρας, Μανλαμαδιώτης (81΄ Μπίρης), Λέσι, Ματέο (90+ Σιμάκου), Νικολέτος (66΄Αποστολόπουλος), Σουλελές (74΄ Τσαρκάνι)