Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πιο ουσιαστικός ο Ολυμπος 1-0 το Αυλωνάρι

Νίκη μεγάλης βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής σημασίας για τον Ολυμπο που νίκησε στην έδρα του με 1-0 τον ΑΟ Αυλωναρίου και απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.
Οι νικητές έβγαλαν πάθος και αποφασιστικότητα μέσα στις τέσσερις γραμμές έφταναν πιο εύκολα στην αντίπαλη περιοχή και επικράτησαν σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησαν ως αουτσάιντερ της αναμέτρησης.
Οι φιλοξενούμενοι που είχαν κάποια καλά διαστήματα κυρίως σε κατοχή μπάλας ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Σακκή και προδόθηκαν από ατομικά λάθη όπως την περίπτωση του πέναλτι.
Στο Α' ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και είχαν τρεις καλές στιγμές για γκολ, πιο συγκεκριμένα  στο 6' ο Ντούρμας εκτέλεσε απευθείας φάουλ αλλά ο Διαμαντάρας με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε, στο 21' κεφαλιά του Ντούρμα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Διαμαντάρα και στο 26' σουτ του  Ηλία Αργύρη σταμάτησε πάλι ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων , στο ίδιο διάστημα το Αυλωνάρι δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Σακκή.
Στο Β' ημίχρονο το Αυλωνάρι ξεκίνησε καλύτερα και είχε στο 55' ένα καλό σουτ του Μανδράκα λίγο άουτ και στο 60' ένα πολύ επικίνδυνο γύρισμα του Λαθουρά από δεξιά που έκοψαν τελευταία στιγμή σε κόρνερ οι αμυντικοί.
Στο 68' έγινε η φάση που έκρινε το παιχνίδι , ο Μανδράκας γύρισε την μπάλα στον Διαμαντάρα αυτός δεν την απομάκρυνε σε πρώτο χρόνο, πιέστηκε από τον Σπύρο Αργύρη που την κέρδισε και την γύρισε στον Ντούρμα που σούταρε και προ της γραμμής του τέρματος ο Παππάς απέκρουσε με το χέρι, πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον αμυντικό του Αυλωναρίου από τον διαιτητή Λάμπρου.
Στο 69' το πέναλτι εκτελεί ο Ντούρμας και κάνει το 1-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς συμπαικτών και φίλων της ομάδας του.
Στο 79' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντούρμα (από τους καλύτερους της αναμέτρησης) λίγο έξω από τα δοκάρια του Διαμαντάρα.
Στα τελευταία λεπτά το Αυλωνάρι προσπάθησε παρά το γεγονός ότι έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα και είχε δυο καλές στιγμές , η πρώτη στο 90' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσαλιαγκού λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και η δεύτερη στο 90+4' όταν ο Λαθουράς σούταρε η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε λίγο έξω από τα δοκάρια κόρνερ.

Διαιτησία: Λάμπρου, Κωνστάντιος - Δελχάς

Όλυμπος Γυμνού (Παν.Κοντογιάννης):
Σακκής Αθ, Κιούσης(90+3' Τσούμαρης), Σακκής Ν, Ρουμπής, Μπισμπικόπουλος, Αργύρης Ηλ, Ντούρμας, Κουτσαυλής, Καντιμάντιο(46' Μήτρου), Κηρύκος, Αργύρης Σπ(77' Γιανκούμπα).


ΑΟ Αυλωναρίου (Βαγγ.Ντόβολης):
 Διαμαντάρας,Κόκκος(67' Καρλής), Μπρεκανάκου, Παππάς, Δήμου(56' Λαθουράς), Καράπας(50' Καρατζάς), Φωτιάς, Τσάγκος, Τσαλιαγκός, Κούρτης(77' Περιβολάρης), Μανδράκας.