Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σίφουνας ο Νηλέας Νεοχωρίου 4-0 τον Αγ Λουκά

Μεγάλη νίκη και άνετη επικράτηση για τον Νηλέα Νεοχωρίου απέναντι στον Α.Ο. ΑΓ. Λουκά. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν τέσσερα πανέμορφα γκολ, όλα στο δεύτερο ημίχρονο και αν ήταν λίγο πιο ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια, το σκορ θα είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.
Το πρώτο ημίχρονο κύλισε χωρίς κάποια μεγάλη μεγάλη ευκαιρία για τις δυο ομάδες.
Στην επανάληψη εκτός από την δυνατή βροχή είχαμε και βροχή από γκολ. Στο 56ο λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι. Ένα πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Παπακωνσταντίνου, κάνοντας το 1-0. Στο 63ο λεπτό ο Κέκης με γυριστή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-0.
Στο 69ο λεπτό ο Σαμαράς που μόλις είχε περάσει αλλαγή, στην πρώτη επαφή του με την μπάλα βγήκε μόνος του  απέναντι από τον Παναγιάρη, κάνοντας το 3-0.
Ο ίδιος παίχτης έχασε μοναδικές ευκαιρίες στο 74ο και 78ο λεπτό με τον Παναγιάρη να σώζει σωτήρια σε ισάριθμα τετ α τετ.
Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 82ο λεπτό, με τον Ρουμελιώτη να πετυχαίνει το 4-0 με κεφαλιά, μέσα από την μικρή περιοχή, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.
Άριστη η διαιτησία του κυρίου Βελέντζα, καθώς και των βοηθών του κυρίου Παππά και κυρίου Σέρρα.
Νηλέας Νεοχωρίου: Δ Νικολόπουλος.
Παπαχρήστος, Μάστορης, Κότσαρης Κ, Τούντας, Κότσαρης Γ, Ζωντός Αθ, Ρουμελιώτης , Τζόκας, Κέκης, (Σαμαράς), Παπακωνσταντίνου.




Αγ Λουκάς: Γ Μπόκαρης
Παναγιάρης, Τριτσώνης, Ρέτσας, Καρατζάς, Μπιμπίκας,(75' Καρκαλέτσης), Γκαρούτσος, Γιαννούλης, Τσάλλας, (66'Δεμερούτης), Δρίτσουλας, Μεταξάς Δ, Κιούσης.