Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη οξυγόνο για το Καλοχώρι-Παντείχι

 Πολύτιμη νίκη με 1-0 απέναντι στον Αστέρα Βατώντα πήρε το Καλοχώρι-Παντείχι που του δίνει το δικαίωμα να ελπίζει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες έδωσαν μάχη για το τρίποντο με τους γηπεδούχους να στέκονται πιο τυχεροί και να φεύγουν με τους τρεις βαθμούς.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων απειλώντας στο 17΄ με το φάουλ του Σαμπάνη να περνάει πάνω από τα δοκάρια.
Μετά το 15΄ ο Αστέρας πήρε μέτρα στο γήπεδο με τον Γιανουκάκο σε δύο περιπτώσεις στο 21΄ και στο 30΄ να μη βρίσκει στόχο.
Το Καλοχώρι-Παντείχι θα μπορούσε να πάει στην ανάπαυλα μπροστά στο σκορ όμως ο Σταθαράς σταμάτησε το δυνατό σουτ του Σαμπάνη από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας ξεκίνησε επιθετικά και σε διάστημα δύο λεπτών στο 54΄ και 55΄ την απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Γούναρη και τη κεφαλιά του Κικίδη σταμάτησε εντυπωσιακά ο Δρεναφτσής.
Με τη μπάλα να τιμωρεί στο 60΄ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι.
Ο Ζουρμπουλής Χ. ξεχύθηκε στην κόντρα με τον Σταθαρά στην προσπάθεια να αποτρέψει το γκολ να τον ανατρέπει και τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα.
Την ευθύνη ανέλαβε ο Σαμπάνης δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.
Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τερματά τους οι προσπάθειες όμως των Ζουρμπουλή Χ στο 65΄. και Ζαχαριάδη Χ. στο 79΄ δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Αστέρας πίεσε για την ισοφάριση με τον Δρεναφτσή να δηλώνει παρόν όποτε χρειάστηκε.

Καλοχώρι-Παντείχι: Δρεναφτσής Πάντος Καραλής Σαμαρτζής Ίσσαρης Ζουρμπουλής Π. Ζαχαριάδης Β. Δαμπάνης Ζουρμπουλής Χ. Καραμπάς Σαμπάνης

Αστέρας Βατώντας:Σταθαράς Κοτρώτσιος Κικίδης Τσώκος Ντούκα Χασάλαρι Χρόνης(51΄Σίμωσης) Γούναρτης(68΄Βλάχος) Τζαφέρος (81΄Μπασινάς) Γιανουκάκος Νεσίμι