Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη της Αιδηψού με 3-1 επί του Παντριαδικού


Μεγάλη νίκη πέτυχε σήμερα στην έδρα της η Αιδηψός με 3-1 επί ενός αξιόμαχου Παντριαδικού.
Η Αιδηψός μπήκε δυνατά στον αγώνα και κατάφερε στο 10ο κιόλας λεπτό να προηγηθεί  με τον Νίκο Αναγνώστου που βρέθηκε τετ α τετ με τον Οικονομίδη και τον νίκησε από κοντά, 1-0.
Γρήγορα αντέδρασε η ομάδα του Τσιμιχόδημου και στο 13΄ο Δ. Χασάνδρας με βαθειά σέντρα έστειλε την μπάλα προς τον Μουτουσίδη που όμως, μπροστά στο τέρμα,   δεν την  πρόλαβε με την προβολή του.
Παρόμοια φάση και στο 29΄ με τον Δ. Χασάνδρα να βρίσκει με παράλληλη μπαλιά τον Μπαϊμπάκη, που και αυτός δεν πρόλαβε με την προβολή να βρεί στόχο.
Στο 33΄ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να διπλασιάσει τα τέρματά της, με τον  Τίτο Μπιμπάι να εκτελεί φάουλ και τον Γ. Χασάνδρα να προλαβαίνει με το κεφάλι να στείλει την μπάλα σε κόρνερ.
Στο 39΄ η μπάλα βρήκε στο χέρι του αμυνόμενου Γλύκου και ο Κατσίμπρας εκτέλεσε εύστοχα, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια, 1-1, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος και πάλι οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 49΄ ήταν ο Σαμπάι που έκανε το 2-1.

Στο 60΄ ο Τίτο Μπιμπάι ολοκλήρωσε τη νίκη της ομάδας του, αφού έκλεψε την μπάλα και βρέθηκε τετ α τετ με τον Οικονομίδη τον οποίο με σκαφτό πλασέ  νίκησε, στέλνοντας την μπάλα από πάνω του με προορισμό τα δίχτυα, 3-1.

Καλή ευκαιρία για την Τριάδα να μειώσει στο 62΄με τον Πατερίτσα να εκτελεί δυνατό σουτ που όμως με εκπληκτική εκτίναξη ο Κυριακού έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 65΄ ο Χρ. Φώτου από πλάγια σουτάρει δυνατά με τον Οικονομίδη να διώχνει σε κόρνερ.
Στο 88΄ο Ηλίας Στεργίου είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και έφησε την ομάδα του Γιώργου Δημητρίου με δέκα παίκτες στα τελευταία λεπτά του αγώνα.


ΑΟ Αιδηψός (Δημητρίου):

Κυριακού, Φώτου (70΄ Παπατζίκος), Καραγκούνης (85΄ Βασιλείου), Καππές, Γλύκος, Στεργίου Η, Σαμπάι, Αναγνώστου Ν, Μπιμπάι Α, Μπιμπάι Τ (93΄ Σαββόπουλος), Στεργίου Α


Παντριαδικός (Τσιμιχόδημος):

Οικονομίδης, Τζάβρας, Πατερίτσας (77΄ Καραμπέτσος), Γκρινιάρης, Pashas, Νόνας (66΄ Τσιμηχόδημος), Χασάνδρας Γ, Κατσίμπρας, Μπαϊμπάκης (73΄ Παπακωνσταντίνου), Μουτουσίδης, Χασάνδρας Δ (Τσούτσης)


Διαιτητής: Γκάτσος
Βοηθοί: Νέγρης - Μακρής

Δείτε το  ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί