Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη εξάποντο για τον Αστέρα Βατώντα

 Νίκη τεράστιας βαθμολογικής σημασίας πέτυχε ο Αστέρας Βατώντα με 3-0 επί του Όλυμπου Γυμνού που ισοδυναμεί με έξι βαθμούς καθώς επιτυγχάνεται απέναντι σε ένα αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο.
Με τους γηπεδούχους του Γ.Λεζγή να παρουσιάζουν σε ακόμη ένα παιχνίδι καλό πρόσωπο καταφέρνοντας να μετατρέψουν τις ευκαιρίες τους σε γκολ η νίκη αυτή τους φέρνει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Από την άλλη πλευρά ο Όλυμπος στάθηκε άτυχος καθώς στις δικές του ευκαιρίες οι παίχτες του Π.Κοντογιάννη δεν βρήκαν στόχο και τώρα πρέπει να ψάξουν βαθμούς αν θέλουν να μην μπλέξουν σε περιπέτειες.
Λιγοστές οι φάσεις στο πρώτο μέρος με τους γηπεδούχους να απειλούν στο 18΄ με τον Ματράκα.
Την καλύτερη στιγμή στο πρώτο ημίχρονο την είχε ο Όλυμπος με τη σέντρα σουτ του Ντούρμα να βρίσκει στο πάνω μέρος της οριζόντιου δοκού και να φεύγει άουτ.
Στην επανάληψη το παιχνίδι απέκτησε ρυθμό με τους γηπεδούχους να παίρνουν κεφάλι στο σκορ στο 54΄ όταν ο Σκριβάνος έσκαψε τη μπάλα πάνω από το Σακκή δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν με τον Παριανό στο 72΄ να μη μπορεί να νικήσει τον Ντελέκο ο οποίος ήταν σταθερός καθ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Με τον Όλυμπο να ψάχνει την ισοφάριση έχοντας βγει μπροστά ο Αστέρας βρήκε τους διαδρόμους να κλειδώσει τη νίκη.
Στο 82΄ ο Σκριβάνος σέρβιρε στον Ματράκα ο ποίος μέσα από τη μικρή περιοχή δεν έχασε την ευκαιρία διπλασιάζοντας τα τέρματα των γηπεδούχων.
Δύο λεπτά πριν το τέλος ο Ματράκας με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.


Αστέρας Βατώντα : Ντελέκος, Κοτρώτσιος (85′ Πολύχρονος), Κικίδης, Τσώκος, Ντούκα, Χασανλάρι, Γκέκας, Γούναρης (75′ Τζαφέρος), Ματράκας (89′ Μπασινάς), Σκριβάνος (85′ Κατόλης), Νεσίμι.

;Oλυμπος Γυμνού: Θ. Σακκής, Κιούσης (80' Τσούμαρης), Νίκ. Σακκής, Κουτσαυλής, Μπισμπικόπουλος (65' Δεληγιώργης), Ρουμπής, Ντούρμας, Παριανός, Τρεγκάι (85' Μήτρου), Κηρύκος, Σπ. Αργύρης.