Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αγ.Ιωάννης - Κονίστρες 1-1: Φινάλε γκραν γκινιόλ στο ντέρμπι των ουραγών

Σε ένα μέτριο ποιοτικά αγώνα που είχε πολύ δυνατές μονομαχίες, λιγοστές φάσεις, πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες αλλά και φινάλε γκραν γκινιόλ ο Αρης Αγίου Ιωάννη και ο ΑΟ Κονιστρών ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 με το γκολ της ισοφάρισης να μπαίνει στο 94'  τους γηπεδούχους  να διαμαρτύρονται ότι ο σκόρερ Πίγκος ήταν σε θέση οφσάιντ και τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με τον υπερπολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία.
Στο Α' ημίχρονο οι ομάδες  είχαν από  δύο καλές στιγμές, οι γηπεδούχοι στο 5' όταν σε εκτέλεση φάουλ του Μάλλιου η μπάλα βρήκε σε κεφάλι αμυντικού και πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Αγγελόπουλου και στο 29' όταν ο Καρατζάς εκμεταλλεύτηκε ασθενή απόκρουση του Αγγελόπουλου αλλά το σουτ που έκανε πέρασε λίγο άουτ.
Και οι φιλοξενούμενοι στο 25' ένα απευθείας κόρνερ του Πετρογιάννη που έβγαλε με υπερένταση ο Πανταζής και στο 38' σε εκτέλεση φάουλ του Τραγκότι η μπάλα τράνταξε το αριστερό δοκάρι του Πανταζή.
Στο Β΄ημίχρονο η πρώτη φάση έγινε στο 72' όταν μακρινό φάουλ του Αλευρίδη πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και ενώ όλα έδειχναν ότι δύσκολα θα έμπαινε γκολ και όποιος το έβαζε θα έπαιρνε την νίκη στο 85' ο Μπράχο (είχε περάσει στον αγώνα στο 67') πήρε το ριμπάουντ από το διώξιμο του Αγγελόπουλου και με  σουτ έκανε το 1-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.
Οι γηπεδούχοι στα τελευταία λεπτά είχαν δύο ευκαιρίες να κλειδώσουν την νίκη την πρώτη στο 91' με τον Νικολάου που προτίμησε να πλασάρει από πλάγια τη στιγμή που δύο συμπαίκτες του ήταν ολομόναχοι σε πλεονεκτική θέση και στο 92' όταν είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Σίμωση μετά από κόρνερ του Καρατζά.
Και φτάνουμε στο 90+4' όταν ο Τραγκότι μετά από  σέντρα  που έγινε μέσα στην περιοχή του Πανταζή εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία της άμυνας σούταρε η μπάλα βρήκε στον Πίγκο άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Πανταζή κάνοντας το τελικό 1-1 και αλλάζοντας  τα συναισθήματα  στέλνοντας συμπαίκτες και φίλους της ομάδας του στους επτά ουρανούς  παγώνοντας ταυτόχρονα τους γηπεδούχους που ακόμα διαμαρτύρονται ότι ο σκόρερ ήταν οφσάιντ.
Διαιτησία: Ντούρας, Αντωνίου - Περούλιας

Αρης Αγ.Ιωάννη (Σάκης Νικολάου):
Πανταζής, Βλάχος(80' Νικολάου), Μπεινόγλου(55' Αλευρίδης), Μπιμπίκας(67' Μπράχο), Ποδαράς, Θεοδωρακόπουλος, Μεγαρίτης, Μάλλιος, Κοντός(59' Σίμωσης), Καρατζάς, Παναγιάρης.




ΑΟ Κονιστρών & Περιχώρων (Αναστάσιος Βέκιος):
Αγγελόπουλος, Κολτσινάκου, Κόκκος, Μούντριχας Σ,Μούντριχας Α, Πόγκας(85' Σέγκος) Αγγελόπουλος(77' Καραγιάννης), Κατσής Πετρογιάννης, Ντραγκότι, Πίγκος.