Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟ Αιδηψός - Ταμυναϊκός Αλιβερίου 1-3




Η ομάδα της Αιδηψού είδε την ήττα με 1-3 από τον Ταμυναϊκό για την 20η αγωνιστική της μεγάλης κατηγορίας του νομού, σε έναν ωραίο αγώνα με φάσεις και ευκαιρίες και για τους δύο αντιπάλους. Οι φιλοξενούμενοι όμως εκμεταλέυτηκαν αδράνεια  της άμυνας της Αιδηψού και πήραν κεφάλι στο σκορ, με την ομάδα του Γουρνά απλά να καταφέρνει να μειώσει σε 1-3.
Να αναφέρουμε πως η Αιδηψός διαμαρτυρήθηκε έντονα για ανατροπή του Στεργίου μέσα στην περιοχή και μη καταλογισμό πέναλτι.

Φάσεις και γκολ

 04΄ Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήταν για τους γηπεδούχους, με τον Τίτο Μπιμπάι να σουτάρει δυνατά μέσα από την περιοχή και τον Τσάβαρη να σώζει με διπλή προσπάθεια.
το  1-0
08΄ Σειρά για τον Ταμυναϊκό με τον Ιδομενέα Αναστασίου να πλασάρει από την περιοχή ελάχιστα έξω από το κάθετο του Κυριακού.
23΄ Σε λάθος αντίδραση της άμυνας των γηπεδούχων ο Μεταξάς από κοντά ανοίγει το σκορ, 0-1.
24΄ Ο Βρέτος από κοντά σουτάρει και στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
26΄ Ο Κυριακού αποκρούει σουτ που εξαπέλυσε ο Μεταξάς.
31΄ Άλλη μια κακή στιγμή για την Αιδηψό με τον Κόφι να εκμεταλεύται τη λάθος αντίδραση της άμυνα, να βρίσκει ελεύθερο πεδίο και ψύχραιμα να κοντρολάρει και να σουτάρει σχεδόν από τη γωνία της μεγάλης περιοχής και να βρίσκει τα δίχτυα του Κυριακού, 0-2.
34΄ Άλλο ένα σουτ του Βρέτου περνά πάνω από το οριζόντιο του Κυριακού.
το 2-0
38΄ Και πάλι ο Βρέτος από κοντά, σε σχεδόν άδεια εστία, πλασάρει λίγο έξω από το κάθετο στέλνοντας την μπάλα άουτ.
40΄ Σουτ του Στεργίου  περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο του Τσάβαρη.
42΄ Ο Χρήστος Φώτου που είχε μπεί σαν αλλαγή πριν από λίγο, με προσωπική προσπάθεια φτάνει στην περιοχή του Τσάβαρη, με τον τελευταίο να αποκρούει με ωραία εκτίναξη το δυνατό πλασέ του παίκτη της Αιδηψού.
48΄ Ο Μεταξάς πλασάρει ωραία στον Βρέτο που σουτάρει από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω από το κάθετο της Αιδηψού.
49΄ Ο Τίτο Μπιμάι εκτελεί φάουλ με τον Χρήστο Φώτου να πηδάει πιο ψηλά από όλους και να στέλνει την  μπάλα πάνω από το οριζόντιο της ομάδας του Αντωνόπουλου.
50΄ Ο Κόφι τροφοδοετεί τον Λάμπρου που βρίσκεται στο όριο της περιοχής του Κυριακού και με πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 0-3.
52΄ Ο Χρήστος Φώτου σουτάρει και η άμυνα των φιλοξενούμενων σώζουν την εστία τους πάνω στην τελική γραμμή.
53΄ Ο Ζαχαριάς στέλνει την μπάλα λίγο έξω από το κάθετο του Κυριακού.
68΄ Ο κυρικαού λέει Όχι με τις γροθιές του στον Ιδ. Αναστασίου.
το 1-3

70΄ Ο Τίτο Μπιμπάι με απευθείας εκτέλεση φάουλ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ταμυναϊκού, μειώνοντας σε 1-3, σκορ που ήταν και το τελικό του αγώνα.
72΄ Από το ίδιος σχεδόν σημείο ο  Μπιμπάι εκτελεί και πάλι φάουλ με τον Χρήστο Φώτου να στέλνει την μπάλα με το κεφάλι στο πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού του Τσάβαρη και από εκεί άουτ.

Θα υπάρξει πλούσιο φωτορεπορτάζ την Τρίτη

AO Αιδηψός (Θανάσης Γουρνάς): 
Κυριακού, Σαββόπουλος Β, Αναστασιάδης (35΄ Φώτου), Γιουκάι, Γλύκος, Τόουρφρε, Αναγνώστου  Μ (Βασιλείου), Αναγνώστου Ν (Καππές), Μαργκεγκάι (Γάσπαρης), Μπιμπάι, Στεργίου.

Ταμυναϊκός Αλιβερίου (Δημήτρης Αντωνόπουλος): 
Τσάβαρης, Δήμου, Πιλάτης, Κουτσαυλής, Αναστασίου Β, Αναστασίου Ι, Κόφι (70′ Πομάρες), Μεταξάς (62′ Σπυράκης), Λάμπρου (87′ Βελής), Ζαχαριάς, Βρέττος (89′ Σκανδάλης).