Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκησαν οι άμυνες, Αυλωνάρι - Αμαρυνθιακός 0-0


Σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε η δύναμη, το πάθος, η ένταση, οι αρκετές διακοπές του αγώνα, αλλά και οι άμυνες των δύο ομάδων Αυλωνάρι και Αμαρυνθιακός ήρθαν ισόπαλοι με 0-0 στο γήπεδο "Νίκος Κούκης" του Αυλωναρίου μπροστά σε 100 και πλέον φίλους του ποδοσφαίρου που παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

Οι φάσεις και στα δύο ημίχρονα μπροστά από τις εστίες των ομάδων ήταν λιγοστές και όταν χρειάστηκε βρέθηκαν σε καλή μέρα οι τερματοφύλακες και οι άμυνες των δύο αντιπάλων.

Το Αυλωνάρι ξεκίνησε πιο δυνατά και επιθετικά το παιχνίδι αλλά μετά το πρώτο 15λεπτο ο Αμαρυνθιακός ισορρόπησε και προσπαθούσε να βρει επιθέσεις και να απειλήσει τους γηπεδούχους.
Στο Β' ημίχρονο ο αγώνας κινήθηκε στο ίδιο τέμπο και πήγε να ανοίξει λίγο προς το τέλος που το Αυλωνάρι έγινε πιο επιθετικό, αλλά και ο Αμαρυνθιακός έδειχνε επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις με τις δύο ομάδες όμως να έχουν δυσκολία στην καλή τελική πάσα και στο τελικό σουτ.

Φάσεις:

Στο 3' σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαστροκώστα η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σακκή.

Στο Στο 9' σε επικίνδυνο γύρισμα του Κοκκάλα μέσα στην περιοχή έδιωξε τελευταία στιγμή ο Μάριος Καρλατήρας.

Στο 18' σε σέντρα του Τόρα από αριστερά οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν χέρι (πέναλτι) αλλά ο διαιτητής Φώτης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 35' σε εκτέλεση φάουλ του Τόρα ο Κιούσης έπεσε σωστά στην αριστερή του γωνία και μπλόκαρε.

Στο 66' σε φάση διαρκείας στην περιοχή του Αμαρυνθιακού ο Παππάς σούταρε από το ύψος της περιοχής και η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Σακκή.

Στο 75' σουτ του Καράπα μέσα από την περιοχή μπλόκαρε ο Σακκής και στο 86' είχαμε την καλύτερη ευκαιρία για το Αυλωνάρι όταν ο Καράπας έπιασε δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά ο Σακκής (από τους κορυφαίους του αγώνα) απογειώθηκε και πέταξε την μπάλα κόρνερ.

Στο 88' από εκτέλεση κόρνερ του Μυρτέζα ο Τόρα από καλή θέση έκανε κεφαλιά που βρήκε σε αμυντικό και μπλόκαρε στην συνέχεια ο Κιούσης.


Διαιτησία: Φώτης,  Μαρίνος - Πασχαλίδης




Αυλωνάρι (Γιάννης Μπασούκος): Κιούσης, Μαστροκώστας, Παππάς, Καρατζάς, Κόκκος, Καράπας, Κοκκάλας Γ (83' Θανάση), Ντραγκότι, Ρουμπής (68' Μπράχα), Καρλής, Μανδράκας.



Αμαρυνθιακός (Γιώργος Κρόκος): Σακκής, Ζάνιος, Καρλατήρας Μ, Καρλατήρας Λ, Ξουρής, Μυρτέζα Σ, Μυρτέζα Αντ, (90+3' Σεφερλής), Νάτσης, Τόρα, Κοντραζίου (79' Αργύρης), Κιμουλιάτης (68' Αλεξίου).