Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ακάθεκτος και Αήττητος: Ηρακλής Ψαχνών - Δόξα Προκοπιου 5-0



Στο Δημοτικό στάδιο Ψαχνών ο γηπεδούχος και πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Ηρακλής υποδέχτηκε την προτελευταία ομάδα του πρωταθλήματος Δόξα Προκοπίου.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και απείλησαν πρώτοι στο 5´ αλλά το σουτ του Κανελλοπουλου μπλοκαρε ο Γεωργίου.

Ο Ηρακλής απάντησε στο 7´ αλλά η κεφάλια του Τσολάκου πέρασε μόλις άουτ.
Νέα καλή στιγμή είχα η Δόξα στο 9ο λεπτό αλλά το απευθείας φάουλ του Γκικα απομακρύνθηκε στη γραμμή από το Γεωργίου ενώ αμέσως μετά ο Καλλαης από καλή θέση έστειλε τη μπάλα άουτ.

Μετά από τρία λεπτά είχαμε το 1-0 για τον Ηρακλή όταν ο Μητρου με πλασέ από ασιστ του Τσολακου νίκησε τον Ανδρέου στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 15´ ήταν η σειρά του Σκριβάνου Π.Λ. να απειλήσει αλλά το πλασέ του μπλοκαρε ο Ανδρέου.
Τελικά ο επιθετικός των γηπεδούχων κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στο 21ο λεπτό με κεφάλια στο δεύτερο δοκάρι ύστερα από κόρνερ του Σκριβάνου Π.Δ.

Τρία λεπτά μετά ήταν η σειρά του Σταματάκου να απειλήσει αλλά του σουτ έφυγε μόλις άουτ.
Αμέσως μετά όμως εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην άμυνα της Δόξας και με ωραίο σουτ έκανε το 3-0.
Τελευταία καλή στιγμή ήταν και πάλι για τον Ηρακλή αλλά ο Ανδρέου ήταν σε καλή θέση και απέκρουσε το σουτ του Ζουλιωτη.

Το 3-0 ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους, ένα σκορ που αντικατόπτριζε πλήρως την εικόνα των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Με την έναρξη του δεύτερου μερους ο κ. Μεθενιτης προχώρησε σε διπλή αλλαγή καθώς τη θέση των Σκριβάνου Π.Δ και Ζουλιωτη πήραν οι Αλαφακης και Ματρακας. Στην πρώτη επίθεση του Β ημιχρόνου ο Σταματακος βρέθηκε σε θέση βολής και με πλασέ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό και τέταρτο τέρμα της ομάδας του.

Πέντε λεπτά μετά ο Σκριβανος Π.Λ. με ωραίο πλασέ νίκησε τον Ανδρέου αλλά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ, ενώ στο 53´ ήταν η σειρά του Γκαράνη να απειλήσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ το οποίο βρήκε σε ετοιμότητα τον πορτιέρο της Δόξας.
Στο 56´ ο Μητρου άφησε τη θέση του στο Ρουμελιωτη και δυο λεπτά ο Αλεξίου πέρασε στη θέση του Κανρλλοπουλου για τη Δόξα.

Με τη συμπλήρωση 65 λεπτών παιχνιδιού είχαμε και το 5-0 για τον πρωτοπόρο Ηρακλή, όταν ο Περήφανος Νικ. στην προσπάθεια του να ανακόψει μπαλιά του Σκριβάνου στο Σταματακο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Κατόπιν είχαμε τρεις αλλαγές για τους φιλοξενούμενους: Στο 69´ ο Ιωσηφ αποχώρησε για να σώσει τη θέση του στον Παπατσουλη και στο 76´ ο Μορφουλης Γ. έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο για να μπει ο Σεγκουνας ενώ στο 80´ ο Περήφανος Νικ. έδωσε τη θέση του στο Καρατζά.

Τελευταία καλή στιγμή καταγράφηκε στο 86ο λεπτό αλλά πρώτα ο Σκριβανος Π.Λ. νικήθηκε από τον Ανδρέου και έπειτα ο Σταματακος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Το τελευταίο σφύριγμα του κ. Κηρυκου βρήκε τον Ηρακλή να κάνει άλλο ένα βήμα προς το αήττητο πρωτάθλημα και τη Δόξα να ανασυντάσσει τις δυνάμεις της ενόψει των δυο επερχόμενων εντός έδρας παιχνιδιών με τον Όλυμπο Γυμνού και τον Ταμυναϊκο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιώργος Διακομόπουλος


Ηρακλής Ψαχνών (Θανάσης Μεθενίτης): Γεωργίου, Ζουλιώτης (46′ Ματράκας), Χατζηαντωνίου, Μπαλόζι, Σπανός, Τσολάκος, Σταματάκος, Γκαράνης (67′ Μπατζελής), Π.Λ. Σκριβάνος, Π.Δ. Σκριβάνος (46′ Αλαφάκης), Μήτρου (57′ Ρουμελιώτης).


Δόξα Προκοπίου (Γιώργος Κουτσουφλάκης): Ανδρέου, Γ. Μορφούλης (77′ Σεγκούνας), Γ. Περήφανος, Μακρής, Ν. Περήφανος (82′ Καρατζάς), Γκίκας, Ιωσήφ (70′ Παπατσούλης), Μάλλιαρης, Κανελόπουλος (59′ Αλεξίου), Καλλάης, Θ. Μορφούλης.

Διαιτητές: Κηρύκος (Ρέτσας-Κελεπούρης)